Flormar a încheiat anul cu colinde, sub un brad original

Flormar a sărbătorit încheierea unui an plin de succes, prin lansarea unei noi colecții de produse cosmetice de sezon și deschiderea a două noi magazine, unul în Careffour, Brașov și altul în Afi Cotroceni, București. Expansiunea companiei pe piața românească se datorează raportului excelent calitate-preț al produselor Flormar.

Pentru a menține cadrul festiv,  adecvat lunii decembrie, vedetele prezente la evenimentele de lansare de la Brașov și București, au împodobit bradul cu produse cosmetice Flormar și i-au cântat colide Moșului, spre bucuria celor prezenți. Vocea inconfundabilă a lui Nico s-a remarcat la ambele evenimente.

AcapellaGrupul Acapella a încântat auditoriul de la București, iar lor li s-au alăturat și componentele trupei Bambi, Crina Matei, Deea Maxer, Julia Jianu, Valeria Arnăutu, Mellina, Yamira, Alessia, dubla campioană olimpică la gimnastică Monica Roșu, Francisca, Theo Rose și voci mai mult sau mai puțin celebre.

FlormarNoua gamă de produse a  confirmat succesul brandului, întrucât atât vedetele cât și comsumatorii fideli au remarcat calitatea impecabilă a produselor, oferită la un preț accesibil. Fiind perioada în care ne gândim să oferim cadouri celor dragi, Nico, Lavinia Pârva, Oana Roman, Eugenia Șerban, Florentina Opriș și Claudia Ghițulescu au solicitat sfatul specialiștilor Flormar, pentru a face alegerea potrivită. În căutarea cadoului potrivit s-a aflat și Ionuţ „Pitbull” Atodiresei, un semn că și bărbații pot alege calitatea, atunci când este vorba despre produse cosmetice.

Leave a Reply