Alessia recunoaște că apelează la intervenții non-chirurgicale

Alessia își menține frumusețea apelând la proceduri sigure și împărtășește aceste lucruri, fără reținere. Ea susține că în acest fel contribuie la educarea publicului, pentru că informațiile ei pot fi de folos și altor femei, preocupate de aspectul fizic. Recent a apelat la lifting cu fire PDO, realizat de dr. Daniela Cățănaș.

Despre procedura la care a apelat Alessia am aflat că are rezultate vizibile imediat, întrucât firele sunt complet absorbite după proliferarea colagenului, prin stimularea fibroblastelor. Intervenția de lifting poate fi efectuată în cabinetul medicului și poate dura între 15 și 40 de minute.

Alessia

„Firele PDO sunt sunt fire resorbabile chirurgicale, folosite de peste 30 de ani în chirurgia generală pentru suturarea organelor interne. Liftingul non-chirurgical facial folosește aceste fire care au o structură aparte, respectiv au niște gheruțe atașate prin care țesuturile sunt prinse și trase în sus și astfel repoziționate. Liftingul feței este vizibil imediat după procedură, iar efectul se menține până la 1,5 – 2 ani. Pe lângă liftingul obținut se stimulează profund sinteza de colagen realizându-se și o îmbunătățire a calității dermului adiacent. Fața arată întinerită cu 5 până la 10 ani imediat. În plus, această procedură este cea mai eficientă în prevenirea operațiilor chirurgicale pentru lifting”, declară dr. Daniela Cățănaș (dr.catanas.ro).

Alessia și dr. Cățănaș

 

Leave a Reply