Precious moments, mamă și fiică, la Silhouette Dorobanți

Programul Moments by Silhouette a fost lansat la sfârșitul anului trecut, fiind conceput ca un moment prețios, petrecut între mamă și fiică, cu ajutorul serviciilor și produselor oferite de specialiștii cunoscutelor Centre de slăbit și înfrumusețare Silhouette.

Din motive obiective, am amânat petrecerea acelor “Precious Moments” (cum se numește programul ales) alături de fiica mea, până acum două zile.

Precious Moments by Silhouette

“Îmi pare rău că am amânat atât!” i-am spus eu fiicei mele când mulțumea cuviincios, la finalizarea tratamentului intensiv de hidratare și vitalitate destinat ei – Skinovage Babor. Mi-a replicat că a fost mult mai benefic în aceste zile friguroase, când tenul are de suferit. Iar chipul ei reflecta perfect relaxarea și mulțumirea, datorate masajului prelungit și iscusit.

Tot de un masaj prelungit am avut parte și eu, în cadrul tratamentului Academie pentru ten matur. Dar am mai primit de la Mihaela, specialista Silhouette care mi-a oferit ceea ce promitea a fi  “o infuzie de hidratare și un masaj prelungit, cu efectele vizibile de revigorare”, multe alte sfaturi prețioase:

– apa micelară este potrivită pentru persoanele care nu folosesc foarte mult machiaj și nu se expun foarte mult poluării citadine. Demachiantul și tonicul sunt întotdeauna de preferat. Dacă alegi totuși apa micelară, asigură-te că este una de calitate. Și mi-a confirmat că cea de la Guinot (preferata mea) are niște particule speciale, care curăță în profunzime.

– dacă ești foarte ocupată, alocă-ți totuși timp pentru o curățare corectă a tenului și un masaj, pe care să le execuți măcar de două ori pe săptămână.

– apelează la un gomaj sau dermabraziune când simți că tenul este încărcat.

– nu renunța la ritualurile care au dat rezultate, îmbunătățește-le permanent! (am recunoscut aici și sfaturile Andreei Marin, de la conferința de lansare a programului)

– hidratarea este extrem de importantă și trebuie făcută corect și permanent. Fără această condiție, toate soluțiile moderne, oricât de avansate din punct de vedere al tehnologiei, nu pot face minuni.

Ca să revin la tratament, Mihaela m-a demachiat, a aplicat tonic, apoi un gomaj nou (al cărui nume nu mi-l amintesc) de la Academie, o cremă extrem de hrănitoare cu care mi-a făcut un masaj senzațional, iar apoi a aplicat o mască pe bază de alge și apă de trandafiri. M-a lăsat într-o atmosferă calmă, timp de 10 minute, dar m-a avertizat că masca se va plastfia, deci voi simți o ușoară presiune datorată contracției. A fost plăcut, relaxant și inviorător.

Silhouette

Am părăsit cu regret centrul Silhouette Dorobanți, dar am pășit încrezătoare pe stradă, pentru că a avut grijă să-mi aplice un strat de fond de ten, care să mă ferească suplimentar de frig și priviri întrebătoare. Iar senzația, pe care am avut-o când mi-am atins fața, a fost identică cu cea pe care o ai, atunci când atingi fundulețul catifelat al unui bebeluș.

O amintire prețioasă, pe care am împărțit-o cu fiica mea.

 

Leave a Reply