Rochie de mireasă de 9.000 de lei, creată de Andreea Dogaru

Creatoarea de modă Andreea Dogaru oferă la vânzare creațiile cu care a încântat șeicii din Emiratele Arabe. Rochia de mireasă se vinde cu 9.000 de lei.
Designerul a prezentat pentru prima dată rochii de mireasă în septembrie 2016, la un eveniment important de modă din Dubai. La finalul colecției a defilat Ramona Gabor, stabilită de ani buni în orașul aflat la malul Golfului Persic.
Acum, Andreea a scos la vânzare și rochia de mireasă purtată de sora Monicăi Gabor. Creația vestimentară are un preț de 9.000 de lei, fiind și cea mai scumpă din colecția amintită, colecție în care frumoasa creatoare de modă a investit nu mai puțin de 40 000 de euro.
”Rochia pe care a îmbrăcat-o Ramona este accesorizată manual cu perle și are o trenă lungă de trei metri”, spune tânăra creatoare de modă, care a făcut senzație și la ultima ediție a Bucharest Fashion Week.
Rochia poate fi admirată și cumpărată în incinta magazinului Cocor din București, unde apreciatul designer a expus și alte creații ale sale cu prețuri ce variaza între 2.500 și 4.500 de lei.

Leave a Reply