Moroccan Essence, pur și prețios pentru piele

 Ellis Luxury Showroom a fost joia trecută locul de întâlnire al multor doamne iubitoare de frumusețe la superlativ. Printre accesorii de origine marocană și delicii sosite chiar de la Casablanca, frumusețea de lux a întâlnit moda, într-un eveniment de pre-lansare a unui nou produs incredibil, Ulei Pur și Prețios din Semințe de Cactus, Moroccan Essence. Evenimentul precede o aniversare deosebită, 25 ani de carieră ai designerului Eli Lăslean, responsabilă cu vestimentația primei doamne a României.

Atmosfera marocană a fost întreținută de o doamnă familiarizată cu ritualurile zonei,  astfel încât prieteni apropiați ai designerului, alături de presa de specialitate și numeroase vedete, au avut plăcerea de a primi un ceai sau un suc, oferite cu respect pentru tradițiile locului de origine, de către Lili Olteanu. Explicațiile și prezentarea produsului-vedetă al serii au fost furnizate de Kenza Alaoui și Eli Lăslean.

 Uleiul Pur și Prețios din Semințe de Cactus, Moroccan Essence, este 100% natural și biologic, fabricat cu meticulozitate, de femeile berbere din Maroc. Pentru fiecare litru sunt necesare 30 kg semințe, ceea ce înseamnă aproximativ o tonă de fructe.
Uleiul prețios din semințe de cactus, Moroccan Essence, este un tratament natural, biologic non-gras (ulei uscat) care îl face extrem de ușor de absorbit de piele, datorită concentrației ridicate în antioxidanți, ce combat efectele radicalilor liberi din atmosferă. Beneficiile acestuia sunt:
• Hidratează, hrănește și destinde pielea în profunzime,
• Protejează împotriva radicalilor liberi care sunt cauza îmbătrânirii,
• Previne și reduce ridurile,
• Ajută la dispariția petelor negre și a cearcănelor,
• Închide porii și uniformizează tenul dându-i o textură fină și catifelată.
Uleiul prețios din semințe de cactus este foarte concentrat în vitamina E, conținând mai mult decât oricare alt ulei, folosit în cosmetică, 1000 mg/kg; de 150 % mai mult decât în uleiul de argan. Este concentrat și în acizi grași esențiali inclusiv Acidul Linoleic și Omega 6. Elixirul are un miros vegetal de fân cosit și o excelentă catifelare la atingere, pătrunde rapid lăsând pielea fină și non-grasă. Perfect hipoalergenic este adaptat pentru toate tipurile de ten atât pentru femei cât și pentru bărbați.


Povestea Moroccan Essence, mai multe detalii despre istoria uleiului de cactus și de unde poate fi procurat aici,  și pe Facebook
Produsul este disponibil online
Ulei pur și prețios din semințe de Cactus (15 ml),
Preț de lansare – 187.90lei
Brandul Ellis Luxury, are o poveste de succes ce răsună de 25 ani în lumea modei de lux, iar anul acesta este unul cu totul totul special. Mai multe suprize și noutați vom afla curând, chiar de la designer, pe pagina de Facebook și pe site.

Leave a Reply