Siropurile Meltus, remedii pentru tuse, disponibile online

Tusea, acel simptom al răcelii care ne însoțește uneori  mult timp după ce starea de rău a trecut, ne pune adesea în situații neplăcute. Disconfortul fizic și psihic creat de aceasta cred că vă este familiar, tuturor.  Gama de siropuri Meltus, un remediu eficient, este disponibilă și online, printr-o platformă îmbunătățită cu un mecanism de achiziționare rapid și econom.

Siropurile Meltus Expectolin și Meltus Tusicalm se pot cumpăra online, prin comandă pe site, pe site-urile partenere și aici
Pentru fiecare achiziție online, primiți un discount de 10% din valoarea finală; codul de discount este SP0117

Meltus

Recomandate atât pentru copii, cât și pentru adulți, siropurile din Gama Meltus oferă o soluție eficientă în cazul tusei productive prin intermediul unei combinații unice de iederă, miere, zinc și acetilcisteină (Meltus Sirop Expectolin) și combat, de asemenea, tusea seacă printr-o combinație de substanțe naturale, ce îmbină într-un singur produs proprietățile medicinale ale componentelor sale (Meltus Sirop Tusicalm coține miere, cimbru, pătlagină, propolis și grindelia).

Împotriva tusei productive, efectele expectorante ale iederii sunt completate de către miere, zinc și acetilcisteină în timp ce împotriva tusei seci, principalele ingrediente mierea, propolisul și cimbrul cu proprietăți bactericide, antivirale și imunostimulatoare, sunt susținute de efectul complex al pătlaginei și grindeliei.
Pentru a vă asigura un somn liniștit și odihnitor, este recomandat să calmați iritația mucoaselor tractului respirator și să eliberați căile respiratorii. Prin acțiunea sinergică a ingredientelor lor, siropurile Meltus elimină mucozitățile de la nivelul tractului respirator superior, au efect bronhodilatator, ușurând respirația și acțiune emolientă asupra mucoaselor, calmând rapid iritațiile.

Mai multe detalii despre tuse și afecțiunile conexe, despre posibilitățile de a ajunge la cea mai naturală soluție, în cel mai scurt timp, dar și răspunsuri la orice întrebări vă preocupă puteți afla pe site-ul: sau pe pagina de Facebook.
Gama de siropuri Meltus face parte din portofoliul Solacium Pharma. Misiunea Solacium Pharma este de a contribui la îmbunătățirea calității vieții și sănătății oamenilor. În acest scop, compania pune în centrul strategiei sale de dezvoltare a portofoliului de produse familia, oferind părinților posibilitatea de a face cea mai bună alegere pentru sănătatea lor si a propriilor copii, adaptându-și opțiunile terapeutice inovatoare nevoilor neacoperite ale populației locale.
Din portofoliul Solacium Pharma mai fac parte brand-uri precum: Infant Uno – gama de produse pentru copii, Meltus LolliTus, FerruMax® Baby, FerruMax® Junior, NAZOSEPT®, UNILOX, Revigrip® Hot Lemon Max, Revigrip® Hot Lemon, Revitus Expectorant.

Leave a Reply