Show de modă și hair-styling la deschiderea Mariage Fest

Sosirea primăverii este anticipată de deschiderea sezonului de târguri de nunți. Pentru că o doză de optimism este salutară zilele acestea, vă atrag atenția asupra apropiatei deschideri oficiale a Mariage Fest, ce se va desfășura în perioada 3-5 februarie, la Palatul Parlamentului.  Evenimentul este marcat printr-un show inedit, de creații vestimentare de ceremonie și coafuri în trend, oferit de Paul Studio Express by Paul Bălăneanu și designerul Christina Andrei.

Show Paul Bălăneanu la Mariage FestVineri, 3 februarie, la ora 11.30, în incinta Palatului Parlamentului, în sala Unirea, hair-stylistul Paul Bălăneanu și designerul Christina Andrei oferă un show inedit și atipic de creații de ceremonie și coafuri în trend pentru noul sezon matrimonial.
Roxana Nemeș va deschide prezentarea, care va fi încheiată de către DJ Wanda, care va purta o rochie spectaculoasă și unică, concepută pentru a-i defini personalitatea ieșită din tiparul clasic. Cunoscută pentru atitudinea sa nonconformistă și stilul vestimentar unic, DJ Wanda îl va prezenta presei și publicului, pe viitorul său mire. Pentru această premieră, ea va oferi și un tablou inedit și o interpretare în manieră personală a rochiei de mireasă.
Pe catwalk vor mai defila Miss România 2016, Ioana Filimon, câștigătoarea Supermodels by Cătălin Botezatu, Gabriela Prisăcariu precum și Miss Grand Internațional și Miss Turism, Georgiana Radu.

Evenimentul este sprijinit de Petro Vaselo și Velvet Skin și de make-up artiștii Bianca Marca și Iulia Tudose.

Leave a Reply