Social Moms și Anca Serea, reunite în jurul siropurilor Meltus

Vineri, 10 februarie 2017 într-o atmosferă caldă, cu accente ce fac rapid apel la alegeri sănătoase, furnizată de Atelierul de Tarte, jurnalistele prezente activ în mediul online – cele mai multe mămici “cu acte-n regulă” – au discutat despre posibilități, soluții sau cele mai bune alegeri din viața lor.

Analizând tot ce implică o relație mamă, dar și tată-copil, fiecare dintre invitatele Meltus a împărtășit propria expeiență de supraviețuire în orice situație.
Gazda evenimentului, Anca Serea a împărtășit din frumoasa sa experiență de mamă a cinci copii, bifând cele mai întâlnite afecțiuni cu care cei mici sau chiar și ea s-a confruntat de-a lungul timpului.
Printre acestea, unul dintre cele mai neplăcute simptome cu care Social Moms se confruntă cotidian este tusea.
Alături de Anca Serea și de mămici, a fost d.na Dana Mihaela Dinu, medic primar medicina de familie. Doamna doctor ne-a mărturisit din grija ei față de cei peste 200 de copii pe care îi are înscriși la cabinetul domniei-sale.

Într-un dialog ad-hoc, Anca Serea și dr. Dina Mihaela Dinu au captatat audiența maternă, povestind despre experiența lor cu gama de siropuri Meltus,  care se adresează întregii familii. Gama acoperă atât tusea productivă, cât și tusea iritativă.

Meltus Expectolin este o rețetă inovatoare, care îmbină forța vindecătoare a naturii cu forța științei, o sinergie perfectă între iederă și acetilcisteină, ceea oferă un efect rapid in cazul tusei productive.
Acetilcisteina completează efectul expectorant al iederii, astfel încât produsul își face efectul mai repede. Cantitatea de acetilcisteină din doza pentru copii este la jumătate din doza de acetilcisteină care se administrează în mod obișnuit, ceea ce micșorează riscul de reacții adverse.
Gama de siropuri Meltus vine în sprijinul mămicilor și datorită faptului că are efect antiinflamator, bactericid și imunostimulator. Practic, scade durata simptomatologiei supărătoare, iar organismul luptă mult mai eficient.

În ceea ce privește Meltus Tusicalm pentru tusea iritativă – care de de cele mai multe ori este de natură virală – combinația 100% naturală de produse apicole (miere si propolis) și extracte de plante (pătlagină, cimbru, grindelia) unește într-un singur produs efectele medicinale ale componentelor sale. Meltus Tusicalm are efect emolient, antiviral, bactericid și antiinflamator scazând agresivitatea episoadelor de tuse și prin aceasta imbunătățind durata și calitatea somnului.

Siropurile Meltus Expectolin și Meltus Tusicalm se pot cumpăra online, prin comandă pe site, pe site-urile partenere și aici
Pentru fiecare achiziție online, primiți un discount de 10% din valoarea finală; codul de discount este SP0117.

Leave a Reply