Degresăm, degresăm cu Sano Forte Plus Gel Concentrat

“E vreo problemă? O rezolvă Sano!” Și Sano își ține promisiunea și lansează în România un nou ajutor destinat curățeniei din bucătarie, cel mai nou detergent degresant concentrat, în formulă gel, Sano FORTE Plus Gel Concentrat, 500 ml.
Produsul îndepărtează grăsimile arse și murdăria. Datorită formulei vâscoase există un timp de contact mai mare al produsului, cu suprafața de curățat. Se aplică cu buretele sau direct pe zona dorită și este ideal pentru suprafețele medii și mici: oale, tigăi, vase termorezistente, cuptoare, aragaze dar și a altor suprafețe. 


Noul produs se adaugă la colecția degresanților de la Sano. Aceasta cuprinde Forte Plus Trigger 750ml (unul din cele mai iubite produse de la Sano) dar și seria degresanților Sano Professional.
Despre noul produs, este de remarcat că nu are un miros înţepător și este extrem de eficient. De aceea va fi preferat și utilizat frecvent în rutina de curățenie a casei. Sano Forte Plus Gel Concentrat are o cantitate mai mare de agenți activi de suprafață. Comparând cu un degresant similar, cu formulă gel, Sano Forte Plus Gel Concentrat este mai vâscos, aderă mai bine pe suprafețe și colectează toată murdăria fără efort. Formula gel permite o acțiune mult mai precisă asupra murdăriei, fără să stropească alte zone, explică producătorul. 

 

Produsele Sano sunt disponibile în rețelele comerciale: Cora, Carrefour, Auchan, Profi, Metro, Penny, Hornbach, Selgros, Dedeman,  în magazinele tradiționale din apropierea locuinței dar și online.

Leave a Reply