Hoop, Nico iar cântă hip-hop!

Nico revine la stilul care a consacrat-o în 2001, când apărea în clipul celor de la BUG Mafia, “Cine e cu noi”. După ani de succes și participări la concursuri internaționale, Nico cântă iar hip-hop, într-o piesă compusă de Bibanu’.

Artista, care se reinventează permanent, reușind să aibă publicul său dedicat, a devenit cunoscută în urma colaborării cu BUG Mafia, interpretând evident, o piesă hip-hop. Recidivează cu succes, am putea spune, cu Single-ul “Habar n-ai”, o piesa compusă de Bibanu MixXL împreună cu David Giguashvili și chitaristul Sebastian Lala.  Piesa transmite un puternic mesaj celor care trăiesc în realitatea proprie și nu se mai văd în oglindă.


„Este o onoare pentru mine să lucrez cu Nico. Am avut noroc să lucrez cu cele mai bune artiste din România. Nico este una dintre cele mai profi. Poate o ajută foarte mult cariera de teatru, dar când am auzit în studio cum cântă, prima dată, nu mi-a venit să cred. Pe lângă faptul că are o voce impresionantă, are forța de a dubla puterea unei piese, ca intensitate și mesaj. Multumesc Nico!  Sebi Lala este absolut fenomenal pe piesa asta, îl puteți auzi pe pasajul final al piesei cu chitara extra-rock. Vreau să mulțumesc lui Claudiu Stan, Isabell Beatrice Strat copiilor de la Centrul Cultural, Muza Dance School, nea Marcel, directorului și actorului Marius Cisar (prietenul meu de o viață)”, a declarat Bibanu MixXL, potrivit hiphoplive.ro.

Și Nico se declară încântată de colaborare: “Sunt foarte mulțumită de ce a ieșit și mai ales de cât de repede s-a întâmplat totul. Eu sunt în general mai mult la teatru, dar am reușit să finalizăm totul extrem de repede. Îmi place ce se întâmplă la DopeFilm Records și sunt sigură că vom mai colabora. Sper să vă placă și vouă piesa noastră”.
Videoclipul este realizat de Vision Prod. Claudiu Stan și  produs de DopeFilm Records.

Leave a Reply