Recupar, soluția accesibilă pentru părul bărbaților

Dintre lucrurile pe care noi femeile, credem că le cunoaștem despre bărbați, este și acela că un păr sănătos și bogat care să atragă atenție a fost dintotdeauna una dintre dorințele lor, indiferent de timpuri și de societate. Adevărat sau fals, cert este că bărbații par interesați de podoaba lor caplilară, iar studiile recente subliniază că bărbații au nevoie să fie din ce în ce mai multumiți de aspectul lor general, incluzându-se aici și părul. 

Bărbații, ca și femeile, când sunt afectați de căderea părului, devin preocupați și consideră că mai multe elemente ale vieții lor publice, sociale și private sunt influențate în mod negativ. Uneori simt nevoia de competitivitate la birou sau în alte medii, să se simtă atrăgători în fața partenerei sau în demersurile de găsire a unei partenere, să se simtă relaxați atunci când practică sporturi outdoor, fără să poarte șapca, sau doar să facă o bună impresie în diverse contexte sociale.

Încă de la primele semne ale căderii parului, Recupar – Șampon cu formulă activă care susține și stimulează regenerarea firului de păr – fortifică rădăcină, întărește firul de păr, conferind în același timp și volum. Formula unică a produsului Recupar, pe bază de ulei de rădăcină de brusture și ingrediente nutritive sprijină și stimulează procesul de creștere a firelor noi de păr.
Spuma delicată, ușor de clătit, lasă părul moale, strălucitor și ușor de aranjat. Pentru a înțelege cum acționează, trebuie să înțelegem toate etapele naturale ale proceselor de creștere și de cădere a firului de păr. În etapa anagenă, celulele papilare de la baza foliculului pilos generează creșterea firului de păr, care rămâne pe cap timp de câțiva ani, fiind hrănit de rădăcina părului. La sfârșitul duratei naturale de viață, firul de păr trece în etapa telogenă ce durează aproximativ 3 luni, timp în care firul de păr nu mai crește, dar rămâne atașat de foliculul pilos inainte de a cădea. Dacă pe parcursul acestor procese, intervin factori precum stresul, deficiența unor vitamine, care intensifică procesul de cădere, atunci un număr mult mai mare de fire de păr trece din faza anagenă în faza telogenă, fiind afectate inclusiv firele noi de păr aflate la începutul etapei anagene.
Pentru un păr sănătos, vitalizat și bogat și des, dar și pentru recuperarea look-ului dorit în oglindă, Recupar poate fi soluția.

Recupar Șampon se aplică pe părul umed, se masează delicat scalpul, apoi se clătește cu apă.
Este recomandat pentru utilizare zilnică. Pentru rezultate vizibile se recomandă utilizarea produsului minimum 3 luni, conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Produsul este disponibil în farmacii, iar prețul recomandat este de 30 lei.

Leave a Reply