O surpriză pentru Rona

Joi seara, la The Harp (Irish Pub) în mare taină, dar cu desfășurare de forțe, actrița Rona Hartner a fost surprinsă de prieteni și colegi de scenă, cu o impresionantă petrecere aniversară. Evenimentul, extrem de reușit, a fost un exemplu de generozitate și prietenie.

Petrecerea organizată în secret, pentru aniversarea Ronei Hartner, a avut toate ingredientele unei serate VIP – un restaurant exclusivist, bodyguarzi la intrare, parole de acces, rivalități și exclusivități, nenumărate vedete, o multitudine de flori în tot felul de aranjamente, “goodie bags” și multe alte elemente strălucitoare.

Sub bagheta unei discrete organizatoare (atât de discretă, încât nu-i precizez numele), colegi actuali sau din trecut ai Ronei, colaboratori, furnizori de servicii, producători sau importatori de branduri de lux au depus piesa lor într-un imens și frumos puzzle, cel al prieteniei.


S-a cântat live, s-a dansat, s-au strecurat lacrimi în colțul ochilor, s-au strâns cu recunoștință mâini, s-au oferit cadouri, dar în principal a fost sărbătorită o actriță îndrăgită, nu doar pentru talentul, dar și pentru spontaneitatea și entuziasmul care o domină.
Au contribuit la succesul acestui “complot” The Harp (Cristian Văduva), Mon Eclair, Voila și Radu Dumitrescu, care au furnizat deliciile gastronomice, Optima Shop și Via Viticola Sarica Niculițel prin cadourile oferite celor prezenți.

Leave a Reply