Târgul Ghidul Miresei oferă un inel cu diamante, la deschidere

Începând de mâine, 3 martie, Romexpo va găzdui sub cupolă, o nouă ediție a Târgului Ghidul Miresei, deschis zilnic de la 10.00 la 19.00 și duminică până în ora 17.00. Evenimentul adună aproape 300 de expozanți cu rochii de mireasă, costume de ceremonie, inele și verighete cu diamante și pietre prețioase, decoruri și locații de nuntă.

Fiecare ediție prilejuiește viitorilor miri ocazia de a găsi tot ce au nevoie pentru nunta lor, într-o singură sesiune de cumpărături. Biletele de intrare se pot cumpăra chiar de la intrarea în Cupola Romexpo.
La această ediție, organizatorii oferă primilor vizitatori, ajunși la ora 10.00 la Romexpo, șansa de a câștiga un inel cu diamante în valoare de 6000 de lei în cadrul concursului „Câștigă un inel cu diamante Traser Gold”.

Un alt eveniment pregătit de organizatori este o prezentare de modă unde copiii vedetelor își vor etala calitățile de model.
Târgul Ghidul Miresei ajuns la cea de-a 20-a ediție și a avut de-a lungul anilor un record de peste 26.000 de vizitatori la o suprafață de expunere de aproximativ 10.000 mp cu sute de firme din domeniu.„În parteneriat cu Romexpo, organizăm începând din 2011 trei ediții anuale de târg (iarnă, primăvară și toamnă) pentru a pune la dispoziție spațiul perfect de întâlnire dintre viitori miri și cei care îi vor ajuta să-și organizeze evenimentul așa cum au visat. Ne dorim să aniversam alaturi de voi cea de a 20-a ediție a Târgului Ghidul Miresei, din 3-5 martie 2017, Romexpo București și să construim împreună, cu profesionalism și dedicare, drumul către nunta voastră”, susțin organizatorii.

Detalii pe site  sau pe pagina de FB.

Leave a Reply