Blossom, pantofii la care să asortezi ceva

Accesoriile care dau farmec, personalitate și eleganță ținutei, pantofii și poșetele au un loc special în inima fiecărei împătimite a modei. Și a fiecărei femei, cred eu. Blossom, by Hannami Shoes este colecția care propune un nou concept -pantofii în jurul cărora poți construi o ținută.

Printre lucrurile pe care fiecare femeie le învață, fără să fie conștientă de acest proces (al învățării), de la mama sau bunica sa, este rolul extrem de important al accesoriilor de calitate, care pun în valoare, completează sau uneori ajută o ținută să treacă testul bunului gust. Să strălucești sau să înflorești sunt noțiuni pe care fiecare dintre noi le are undeva sădite în setul de valori legate de feminitate.

Colecția Blossom by Hannami Shoes face apel exact la aceste noțiuni existente în fiecare dintre noi, propunând un concept bazat pe construirea unei ținute în jurul unei perechi de pantofi atent alese, create sau personalizate pentru tine. În acest caz orice ținută, oricât de simplă, capătă valoare și strălucire.

Calitatea, confortul, unicitatea, design-ul de excepție și atenția la detalii fac dintr-o pereche de pantofi declarația de stil și putere a femeii. Iar Blossom, colecția de primăvară – vară lansată de Hannami Shoes are toate elementele menite să susțina femeia în toate momentele și proiectiile sale: la birou și în salturile din carieră, în locurile noi pe care și-a propus să le descopere, în momentele cotidiene oferite celor dragi, la cele mai sofisticate evenimente, dar și la propria nuntă – momentul pe care l-a visat dintotdeauna.

Colecția cuprinde modele variate de pantofi, botine și sandale, de zi și de seară, ce pot fi ușor customizate prin mixuri de culori și texturi diferite. Culori tari în combinații îndrăznețe, materiale variate precum pielea naturală, camoscio,catifeaua, satinul, pielea de șarpe și accesoriile cusute manual, tocuri groase sau subțiri, sandale pe gleznă, dar și florile de cireș – simbolul Hannami Shoes, se regăsesc în noua colecție Blossom. Fiecare pereche este lucrată manual și fiecare ediție este limitată, iar prețurile sunt cuprinse între 450-900 lei.

Produsele pot fi achiziționate din shop-ul online  sau pe pagina de Facebook 

Consultanța și personalizarea se fac în urma unei programări la atelierul de pe Bd. Corneliu Coposu, nr.2.

Leave a Reply