Nausica Mircea: La vie est belle! la Bucharest Fashion Week

Bucharest Fashion Week este în plină desfășurare la Ambasad’Or Otopeni. După succesul repurtat aseară de Andreea Dogaru cu a sa colecție inspirată de păpușile Barbie, suntem cu ochii pe ceilalți designeri, care  își prezintă azi colecțiile. Nausica va lansa duminică, noua sa colecție, parcă inspirată din povestea vieții sale “La vie est belle!”

Nausica, designerul devotat al Bucharest Fashion Week va prezenta duminică, 23 aprilie, o nouă colecție, plină se culoare, frenezie, lumină și căldură.

“Ceea ce vrea să transmită această colecție este dorința de a ne bucura cu adevărat, de fiecare moment al vieții noastre, de a vedea partea luminoasă și frumoasă a zilelor întunecate. Culoare, fluiditate, feminitate, dorința, visare…”, spune Nausica Mircea, un designer consacrat, care se bucură de un imens succes  și dincolo de granițele țării. 

Nausica demonstrează permanent un instinct infailibil în ceea ce privește predilecția consumatorului de prêt-à-porter elegant, de bună calitate, ceea ce o face extrem de apreciată în ochii francezilor. Colecțiile sale țin pasul cu trendurile și își găsesc inspirația în trăirile designerului. Se pare că de această dată ” La vie este belle…” pentru Nausica. Să vedem!

Leave a Reply