Bucuria hăinuțelor chic și comode, de la Mr. Pich

Pentru un copil modern, aflat în vacanță și devenit punctul central al atenției adulților din jurul său, vestimentația capătă noi valențe. Captarea celor mai frumoase momente în fotografii, care vor deveni subiectul multor povești frumoase, în care piciul va fi personajul principal, înseamnă hăinuțe frumoase, dar alese astfel încât el să se simtă confortabil.

Mr. Pich recomandă câteva ținute care îmbină aceste cerințe și sunt pe placul copiilor, dar și al părinților.

Dacă băieții aleg o ținută după confortul și rezistența la locul de joacă, fetițele sunt mai capricioase și încep să aibă idee despre stil și să se raporteze la ceea ce poartă cei din anturaj.

 Pantalonașii scurți NuNuNu sau Gugguu sunt o soluție pentru băieții cu chef de joacă.  Cele două perechi sunt realizate din materiale premium, gata să satisfacă cele mai exigente cerințe și au un design modern, care va fi și pe placul celui mic.

Pentru o fetiță foarte energică, colanții Wayne vor fi elementul vestimentar perfect, care vor asigura atât libertatea de mișcare cât și dorința ei de a fi ca o vedetă într-un film Disney.

Pe de altă parte, rochița Pompom este ținuta perfecta pentru o fetiță care va dori să fie ca un model pe un podium. Cu un design special, echilibrat de nuanța pastel, rochița Pompom poate crea cu ușurință un look diafan și extrem de sofisticat în același timp, menținând confortul.

Rochița Barcelona poate fi o opțiune pentru un look ideal pentru o vacanță la mare. Imprimeul navy și volănașele sunt detaliile care transformă această rochiță în viitoarea favorită a fetiței tale.

Mr. Pich e magazinul hainelor pentru copii, dar nu copilărești. Cu o selecție de brand-uri din toată lumea, Mr. Pich respectă cele mai exigente criterii de design, calitate și tendințe, punând la dispoziție haine pentru toți copiii care adoptă stilul urban-chic și pentru toate mamicile care se preocupă de asta.

Leave a Reply