Rona Hartner a defilat în rochie de mireasă

Vineri, 31 martie, în deschiderea celei de a 23-a ediții a târgului Mariage Fest ce se desfășoară la Palatul Parlamentului în acest weekend, Doinița Oancea a lansat noua sa colecție, Infinity Puzzle Concept.

Atelier de Frumos, brandul Doiniței Oancea, a deschis această nouă ediție a Mariage Fest printr-o prezentare inedită: a adus pe podium trei manechine cu configurații anatomice diferite și prin combinarea câtorva piese de bază din care se compun rochiile de ceremonie, a demonstrat cum se poate creea o rochie de mireasă, perfect adaptată formei corpului purtătoarei ei. 

A urmat o defilare a celor mai recente creații ale Atelierului de frumos, iar la final au pășit pe podium actrițele Rona Hartner și Diana Dumitrescu, în două creații realizate special pentru ele. 

Rochia destinată Dianei Dumitrescu a fost un model prințesă din combinații de mătase și tul în nuanțe de roz, cu corsetul brodat cu perle de aceeași culoare, iar Rona a îmbrăcat o rochie petrecută  din mătase albă, strălucitoare, care a încântat prin simplitate și eleganță. 

Coafurile lejere ale modelelor au fost inspirat realizate de Paul Studio Express,  iar vedetele prezente au primit produse dermatocosmetice de la Optima Shop. Dealtfel hairstylistul Paul Bălăneanu este deja un partener consacrat al prezentărilor de modă din cadrul Mariage Fest.

 

 

 

Leave a Reply