Moroccan Essence, un kilogram de semințe de fructe de cactus, într-o pipetă

La începutul primăverii calendaristice s-a lansat în București, prin intermediul a două evenimente sofisticate și exclusiviste, Uleiul Pur și Prețios din Semințe de Cactus, Moroccan Essence. Despre beneficiile, modul de aplicare al acestuia și eventualele asocieri cu alte produse m-a consiliat d.na Lili Olteanu, trainer cu o îndelungată experiență în proceduri de înfrumusețare și cea care a făcut posibil accesul româncelor la acest produs exotic și surprinzător.

Atunci când am început să folosesc acest ulei miraculos, adică acum mai bine de o lună, aveam așteptări mari, pentru că auzisem că este 100% natural și biologic, fabricat cu meticulozitate, de femeile berbere din Maroc. Pentru fiecare litru sunt necesare 30 kg semințe, ceea ce înseamnă aproximativ o tonă de fructe. Admit că îmi imaginam că ceea ce funcționează pentru cele care trăiesc într-un mediu atât de aspru, ar avea șanse să rezolve câteva din problemele tenului meu, supus poluării extreme din București. Nu am fost dezamăgită, de aceea consemnez aici.

Ținta mea: reducerea cearcănelor și a pigmentării cauzate de expunerea la soare. Poate și o îmbunătățire a fermității, respectiv a conturului feței, întrucât procesul de îmbătrânire nu iartă pe nimeni.

Ce am constatat, aplicând uleiul prețios o dată pe zi, seara, după îndeplinirea ritualului obligatoriu (demachiere, tonifiere):

– s-au redus semnificativ cearcănele și pungile, chiar după primele zile de folosire;

– s-au estompat petele de pigmentare;

– pielea a devenit mai fină și catifelată. 

După aproximativ trei săptămâni de folosire am purtat o discuție cu d.na Lili Olteanu, care în dubla sa calitate de director general al firmei care a adus acest produs în România dar și reputat trainer cu o îndelungă experiență în domeniul frumuseții, mi-a oferit câteva sfaturi:

– uleiul poate fi aplicat o dată pe zi și se obțin rezultate remarcabile în  ceea ce privește prevenirea ridurilor, închiderea porilor, hidratării și hrănirii pielii și chiar reducerii cearcănelor și ridurilor. 

– pentru a obține rezultate mai bune și de durată în ceea ce privește dispariția petelor și ridurilor se recomandă folosirea uleiului prețios din semințe de cactus Moroccan Essencede două ori pe zi, dimineața și seara. 

Deși este un tratament natural, biologic non-gras (ulei uscat) care îl face extrem de ușor de absorbit de piele, datorită concentrației ridicate în antioxidanți, ce combat efectele radicalilor liberi din atmosferă, el nu suplinește celelalte produse, ci doar serul. Astfel încât aplicarea sa este sigură și nu influențează efectul celorlalte produse de îngrijire a tenului, care se recomandă a fi folosite în continuare.

Ascultând sfaturile d.nei Olteanu am continuat să aplic uleiul Moroccan Essence de două ori pe zi,  iar pentru mine rezultatele au fost uimitoare: tenul este mai luminos, cearcănele sunt aproape dispărute, iar petele mult estompate. După treizeci de zile de folosire zilnică, recipientul de 15 ml  este în proporție de 75% consumat, dar rezultatele justifică investiția. 

Uleiul prețios din semințe de cactus este foarte concentrat în vitamina E, conținând mai mult decât oricare alt ulei, folosit în cosmetică, 1000 mg/kg; de 150 % mai mult decât în uleiul de argan. Este concentrat și în acizi grași esențiali inclusiv Acidul Linoleic și Omega 6. Elixirul are un miros vegetal de fân cosit și o excelentă catifelare la atingere, pătrunde rapid lăsând pielea fină și non-grasă. Perfect hipoalergenic este adaptat pentru toate tipurile de ten atât pentru femei cât și pentru bărbați.

Leave a Reply