Business pe Bicicletă, miercuri, în București

Dacă tot vorbim despre avantajele mijloacelor de transport pe două roți, mișcare și mod de viață sănătos, să amintim lansarea ediției de primăvară a mișcării Business pe Bicicletă, miercuri, pe 24 mai.

Tocmai pledam pentru avantajele vehiculelor cu două roți, drept soluție la aglomerația din traficul bucureștean și îmi amintesc despre cea de a 10- a ediție a evenimentului  Business pe Bicicletă.
Anul acesta va avea loc începând cu ora 18.30 pe următorul traseu:
Parc Tineretului (intrarea Șincai) – Bd. Dimitrie Cantemir – Bd. Unirii – Bd Libertății – Bd. Națiunile Unite – Str B. P. Hașdeu – Str. Vasile Pârvan – Str. Berzei – Str. Buzești – Piața Victoriei – Bd. Aviatorilor – Piața Charles de Gaulle – Piața Arcul de Triumf – Șoseaua Pavel Dimitrievici Kiseleff – terasa Berăriei H.
Terasa Berăriei H din parcul Herăstrău va fi gazdă pentru o sesiune de speech-uri, business networking și multe concursuri cu premii-surpriză.


“Vă puteţi imagina un Bucureşti cu 50% mai puţine maşini? Noi, da! Şi credem cu putere că avem cu toţii nevoie de un exemplu. Haideţi să fim împreună acel model. Evenimentul Business pe Bicicletă îşi doreşte să arate tuturor că se poate şi că scuza “nu pot merge pe bicicletă la birou deoarece am un anumit dresscode” este doar un mit.
Vă invităm să pedalăm impreună și anul acesta și să arătăm că ne pasă de generațiile care vin după noi, într-un eveniment frumos, cu și despre oameni.“ spune Anca Dumitrescu, Project Manager Business pe Bicicletă.
Business pe Bicicletă este un eveniment de tradiție al JCI București, ce promovează utilizarea bicicletei ca mijloc de transport la birou și la întâlnirile de afaceri, fluidizarea traficului bucureștean și atragerea cât mai multor oameni către cel mai eco și prietenos mijloc de transport – bicicleta.
Evenimentul are loc de două ori pe an, o dată primăvara, o dată toamna. Cu fiecare ocazie, sute de participanți defilează pe biciclete pe un traseu ce străbate capitala, astfel încât acțiunea să fie vizibilă pentru cât mai mulți amatori ai bicicletei.
Partenerii evenimentului: Berăria H, 441 Design Studio, Atelier Pinion, Piscina Urbană, Quest Mission, All Boutique, Techir, Skirt Bike, CarpatSport, iVelo, Gamma Print, Green Revolution, Yves Rocher Romania, BizzOnWheels, 5 To Go, Bucurie in Miscare, Ministerul Tineretului si Sportului si MKOR Consulting.
Partenerii media ai evenimentului sunt: Times New Roman, Economic Zoom, Ciclaton, Bike FM, FreeRider, Gold FM.
Partener monitorizare presă : Klarmedia
Detalii suplimentare despre proiect și update-uri se regăsesc pe site-ul oficial al evenimentului  și pe pagina de Facebook

One comment

Leave a Reply