Călătorii la cheie, croite pentru tine

Pentru iubitorii de călătorii de afaceri, mai exigenți și lipsiți de timp, există alternativa agenției de turism tailor made. O astfel de agenție, Tailor Events, există și în România și va sărbători în curând un an de activitate pe piața noastră. 

Planificarea unei călătorii, documentarea și găsirea soluțiilor optime pentru atingerea obiectivelor acesteia fac parte din plăcerea întregii experiențe, în ceea ce mă privește. Dar în unele situații este de preferat să te bazezi pe experiența unor profesioniști. Tailor Events este specializată în experiențe personalizate, iar feedback-ul este 100% pozitiv, din câte am aflat.


Tailor Events a fost înființată în 2006 în Stockholm si este prezentă în România de la începutul anului 2016. Agenţia si-a propus să fie cel mai mare touroperator de pachete pentru evenimente tailor made: concerte, conferințe, evenimente sportive şi team buiding-uri oriunde în lume. Tailor Events oferă consultanță înaintea unei călătorii pentru alegerea locației și sfaturi despre activitățile și locurile de vizitat, organizează vacanțe individuale si de grup în cele mai mici detalii, de la cumpărarea biletului de avion și check-in, până la cazare, închiriere de mașini, rezervare de restaurant, organizare de petreceri, acces la evenimente exclusiviste și orice alte servicii de travel.

Leave a Reply