De vară – protecție și confort de la Sano

Vara și implicit căldura, la care râvnim cu toții, vor aduce mici neplăceri inerente: înțepăturile insectelor, arsurile solare și înmulțirea tulburărilor digestive. Disconfortul acestora îl putem înlătura cu ușurință, prevenindu-le cu ajutorul unor produse eficiente și accesibile, de la Sano.

Iată câteva produse indispensabile din kitul de vacanță al fiecăruia dintre noi: repelentul, gelul de protecție solară și nelipsitul gel de curățare a mâinilor.

Sano Dy Roll-on cu extract de mușețel, un gel în flacon de 50 ml, pentru o aplicare ușoară și eficientă.
Face parte din gama de  de repelenți Sano Dy, fiind cea mai bună  alegere pentru protecția personală impotriva insectelor pișcătoare, grație unei formule unice, care și-a dovedit eficiența ani la rând.

Avantaje:

– Eficient până la 8 ore, chiar și în condiții climatice severe.
– Ușor de aplicat.
– Respinge insectele zburătoare înainte de a se așeza pe piele.
– Ideal pentru utilizarea în excursii. Disponibile cu miros de lavandă răcoritoare.

 

Skin Gard Invisible Gel, gel în tub de 60ml, oferă protecție solară pentru față (SPF30), nu lasă urme albe pe piele și are o textură ce lasă pielea catifelată și netedă. Este potrivit pentru toate tipurile de piele, nu conține grăsimi (uleiuri), este hipoalergenic, fără parabeni, rezistent la apă și transpirație.
Skin Gard aparține brand-ului Careline și este lider de piață în îngrijire și protecție solară, în Israel. Lansată în anul 2000, gama Skin Gard conține formule inovatoare, în conformitate cu standardele cele mai stricte din lume.
Brandul oferă cele mai bune și cele mai inovatoare soluții în îngrijirea și protecția solară pentru toate tipurile de consumatori, de la sugari și copii, până la adulții care lucrează în aer liber, oferind fiecărui nivel de expunere și fiecărui tip de piele, o soluție corespunzătoare. Toate produsele Skin Gard sunt dezvoltate după lungi cercetări internaționale și pe lângă funcționalitatea lor, produsele sunt create special pentru a oferi utilizatorilor o experiență confortabilă prin texturi ușoare, rezistența la transpirație și apă , asigurând confort deosebit în aplicare.

 
Beneficiile produselor Skin Gard:
– Sunt recomandate de American Cancer Society.
– Blochează peste 90% din radiațiile UVA, conform standardelor australiene (cele mai ridicate din lume).
– Filtrează radiațile UVB cu diferite niveluri de SPF.
– Au texturi luminoase care se absorb rapid în piele
– Hipoalergenice și rezistente la apă.
– Nu sunt testate pe animale.

Sano Medic gel pentru curățarea mâinilor, gel în flacon de 300ml, un ambalaj corespunzător pentru familie, cu pompă încorporată, o armă redutabilă împotriva microbilor.
Gelul pe bază de alcool este ideal pentru igiena perfectă a mâinilor, atunci când apa și săpunul sunt indisponibile.

Avantaje:

– Textura ușoară și ne-lipicioasă.
– Îmbogățită cu ingrediente naturale și vitamina E, pentru mâini fine și protejate.
– Uscarea rapidă.
Produsul este disponibil și în format “to go”, în flacon de la 100ml.

Produsele Sano sunt disponibile în rețelele comerciale: Cora, Carrefour, Auchan, Profi, Metro, Penny, Hornbach, Selgros, Dedeman, în magazinele tradiționale de proximitate, dar și online.

Leave a Reply