Târg de nunți la Romexpo, cu premii de 26.000 lei

Înaintea vârfului de sezon al nunților, la Romexpo va avea loc ediția de vară a Târgului Ghidul miresei, singurul târg de vară de profil.

Iunie este luna preferată pentru nunți. Vremea perfectă, multitudinea de flori ce pot compune buchetul miresei, romantismul ce plutește în aer, toate fac ca acestă perioadă să fie extrem de dezirabilă și deci, aglomerată

Pentru cele care nu sunt mirese de iunie, dar se pregătesc pentru acest pas,  singurul târg de nunți al verii 2017, care va avea loc în perioada 26-28 mai la Romexpo, oferă soluții pentru organizarea celui mai important moment al vieții.

Evenimentul reunește sute de expozanți cu mii de rochii de mireasă, gama completă de costume de ceremonie, de la clasic până la modern sau “made to measure”, inele și verighete cu diamante și pietre prețioase pentru toate bugetele, sute de idei pentru buchetul de mireasă sau  decorul de nuntă conform noilor tendințe. Viitorii miri au parte de reduceri și oferte speciale pe toată perioada târgului și pot beneficia de consultanță gratuită, de la specialiști din toate colțurile țării.

În plus, va fi organizată și o tombolă cu premii în valoare de 26.000 lei pentru vizitatori. Se pot câștiga, printre altele: rochie de mireasă de la A Style, costum mire de la Christian Tailoring, inel de logodnă 3 D din aur si diamante de la Valmand, program complet muzică populară și de petrecere oferit de Taraful Vrânceni, dar și alte premii, constând în cele necesare unei nunți.

Vineri 26 mai, începând cu ora 12, stilista Adina Buzatu prezintă cele mai noi tendințe în materie de costume de ceremonie. Vor defila vedete masculine din showbiz, care vor pune în valoare ținutele ce ar trebui să-i inspire pe domni.

Leave a Reply