Prețioasele clutch-uri SILKDOM în exclusivitate la Molecule F

Originalele clutch-uri de mătase Silkdom, made în România, au luat naștere acum 7 luni. I-am urmărit povestea și mă bucur să anunț că de acum, colecția de clutch-uri este disponibilă în exclusivitate la Molecule F Concept Store.

Toate piesele colecției Silkdom sunt realizate manual, integral din mătase naturală la exterior și catifea de mătase naturală la interior. Mătasea folosită în realizarea clutch-urilor provine din Franța, Japonia, Italia, China, India, dar și din România.

Colecția de clutch-uri transmite valorile brandului: senzualitate, îndrăzneală, curajul unui obiect statement, egoismul de a purta un obiect numai al tău. Acestea sunt accesorii foarte vizibile, cu imprimeuri curajoase, care spun povești și transmit emoții.

This slideshow requires JavaScript.

“Bucuria de a realiză o piesă unică pentru orice femeie, este greu de descris în cuvinte. Clutch-urile SILKDOM sunt accesorii foarte vizibile, cu imprimeuri curajoase, care spun povești și transmit emoții. Nu am întâlnit încă pe cineva care să rămână indiferent la vederea lor.”, declară Mădălina Nistor, fondator SILKDOM.

Creații complexe, clutch-urile compun împreună cu mătasea, dantelă, perlele, cristalele, penele folosite, un obiect care la sfârșit este UNIC. Clutch-urile pot fi purtate de la ținute de seară, dar și în combinații cu jeans, cămăși lărgi bărbătești, fuste de piele, etc.

Sub brandul Silkdom sunt realizate și bijuterii din mătase, eșarfe. Produsele sunt disponibile online pe site și în Molecule F Concept Store, Etaj 1, Promenada Mall.

One comment

Leave a Reply