Slăbirea rapidă și localizată este posibilă

Vedetele (și nu numai), doresc să-și poată expune formele perfecte, puse în valoare de un costum flatant și un bronz uniform. Raluca și Denisa Tănase, cele două surori de la Bambi recunosc că se pregătesc de vară frecventând un salon din centrul Capitalei, unde merg de două, trei ori pe săptămână și apelează la proceduri specifice pentru menținerea formei fizice.

La recomandarea specialiștilor, Denisa și Raluca au ales Eximia, aparat ce a câștigat premiul pentru cel mai bun echipament de slăbit. Eximia HR77 Platinum a fost printre preferatele specialiștilor din domeniul esteticii medicale de la Congresul Internațional de Medicină Anti-Aging, câștigând premiul pentru “Cel mai bun echipament de slăbit în 2017”. Distribuit în România de Beauty One, Eximia HR77 Premium are la baza un concept inovator cu 5 tehnologii ultra-performante, înglobate într-un singur echipament.

“Aparatul garantează rezultate rapide și eficiente, acesta făcând posibilă slăbirea localizată, îndepărtarea celulitei și a vergeturilor, netezirea pielii prin stimularea producției de colagen și eliminarea toxinelor. În timpul tratamentului ne relaxăm, în timp ce slăbim în centimentri și ne tonifiem”, au declarat Raluca și Denisa.

Leave a Reply