La drum, cu Tefal

Când apare declicul acela al relaxării de vară, când activitatea devine lipsită de intensitate și se diluează în pauze lungi de cafea, înghețată și aperol știu că este cazul să-mi strâng bagajele, să-mi adun “indispensabilele” și să-mi aleg destinația de vacanță. Și pentru că “diavolul se ascunde în detalii” de data aceasta nu voi neglija vasele de călătorie.

Tefal are ceva nou și tentant,  gama de caserole, travel cups & mug-uri. Deși promit să păstreze savoarea unei budinci abia scoase din cuptor sau a clătitelor  preferate, noile caserole Clip & Close de la Tefal mă tentează mai ales pentru că mențin alimentele proaspete pentru mai mult timp, datorită sistemului unic de etanşare, împiedicând dezvoltarea germenilor și bacteriilor în interiorul lor și devenind astfel recipente perfecte pentru păstrarea fructelor proaspete. În plus, gama cuprinde culori și dimensiuni pentru cei mai pretențioși dintre noi, iar datorită noilor caserole „leak proof”, accidentele sunt evitate, poți lua cu tine chiar și cele mai sofisticate preparate.


Următoarele, sau poate primele pe listă – travel mugs & cups. Au forme jucăușe, în culori care îți încântă ochiul și te îndeamnă să îți bei cafeaua și ceaiul la drum, exact ca în cafeneaua ta preferată.
Prevăzute cu sistemul Quick Press, travel mug-urile sunt ușor de deschis prin simpla atingere a unui buton și 100% etanșe atunci când sunt închise. 
Travel mug-urile sunt de asemenea proiectate să se potrivească în toate suporturile standard de băuturi din maşină și pot fi deschise ușor, folosind o singură mână.
Iar dacă vrei să iei cu cu tine înghețata homemade, sănătoasă și făcută doar din ingrediente naturale sau cel mai tare espresso, ce te ține treaz până la destinație, travel thermo mug-urile sunt cea mai bună soluție pentru o călătorie de neuitat.
Și bonusul este chiar în construcția lor, pentru că acestea păstrează lichidele reci până la opt ore și fierbinți până la patru ore. Cu câteva dintre noutățile Tefal știu sigur că voi avea o vacanță plină de prospețime, iar de rest mă voi ocupa eu. Misiunea Tefal: prospețime care durează!

De peste 60 de ani, Tefal vine în întâmpinarea consumatorilor cu produse ingenioase pentru preparate echilibrate și sănătoase, cu rezultate garantate. De la vase de gătit la aparate electrice și de călcat, Tefal oferă soluții inovatoare şi practice pentru a-ţi face viaţa mai uşoară şi pentru a te bucura de mai mult timp liber pentru tine şi pentru cei dragi.
Pentru mai multe informații, vizitează și  pagina de FB

Leave a Reply