Monica Roșu acordă timp și atenție tenului său

Monica Roșu, încântătoarea dublă campioană olimpică la gimnastică,  a decis să acorde mai mult timp tenului. Ea a ales cabinetul medicului dermatolog Daniela Cățănaș, la care a aflat că apelează numeroase vedete.

Ajunsă la cabinetul din str. Puțul lui Zamfir 37, sportivei i-au fost evaluate mai multe alunițe, a primit informații și a făcut un tratament special pentru nevoile tenului său. „La indicațiile medicului dermatolog Daniela Cățănaș am optat pentru un tratament de curățare, dar mi-am extirpat și o aluniță. Am primit și produsele de îngrijire destinate tipului meu de ten. O sa revin și pentru terapia Dermapen cu microace ce mi-a fost recomandată. Consider că a venit momentul să acord mai multă atenție tenului”, a mărturisit Monica Roșu.


Monica își va hidrata tenul și va elimina ridurile fine cu ajutorul terapiei cu dermapen. „Dermapen este este un dispozitiv medical ce are atașate ace sterile de ordinul milimetrilor, ce străpung pielea la o anumită adâncime și cu o anumită viteză. Astfel se creează microcanale dermice și se stimulează regenerarea pielii. Prin aceste canale se pot absorbi până la 80% mai mulți nutrienți aplicați pe suprafața pielii, astfel încât dermul va fi inundat de substanțe foarte benefice în procesul de regererare. Cu ajutorul acestui dispozitiv se induce formarea de colagen în piele. Este tratamentul recomandat pentru ridurile fine, pielea pătată de la soare, pielea deshidratată, pori dilatați, precum și cicatrici și vergeturi”, a explcat dr. Daniela Cățănaș.

Leave a Reply