Fă-ți un selfie cu Sano!


Produsele Sano pentru curățenie sunt nelipsite din casa mea, poate și pentru că ele contribuie mult ca această activitate să fie mai  comodă și mai rapidă. Vara aceasta, Sano România a pregătit o nouă campanie media, dedicată gamei Sano Forte Plus. Iar dacă-ți faci un selfie cu Sano poți câștiga produse extrem de utile.

Pasiunea mea pentru gastronomie este cunoscută și comentată. Ravagiile (post procesare) din bucătărie sunt apanajul meu, însă. Iar gama Sano Forte Plus îmi vine mereu în ajutor cu formule concentrate sub formă de Spumă sau Gel, ideale pentru curățarea și degresarea vaselor și a suprafețelor de gătit. Adică a tăvilor, vaselor se sticlă sau ceramice și a suitei de grătare și alte accesorii greu de curățat.

Campania mediatică lansată recent, sub sloganul “Campionii îndepărtării grasimii arse!” te provoacă să alegi soluția Sano Forte potrivită și să te bucuri de o bucătărie strălucitoare, cu minimum de efort. Dacă v-am stârnit curiozitatea, puteți găsi informații aici

Iar pentru iubitorii de selfie zâmbăreț Sano a pregătit un concurs cu premii speciale, dedicate curățeniei în bucătărie. Detaliile pe pagina de Facebook. 

Sano FORTE Plus
Pulverizator, 750ml
Pulverizator, 500ml* (*disponibil în curând)
Detergentul degresant SPUMĂ îndepărtează grăsimile arse și murdăria oferind o curățare rapidă fără înmuiere (timp de acțiune 2-3 minute).
Se aplică prin pulverizare. Este ideal pentru suprafețe medii și mari: grătare, plite, pereți de ceramică, cuptoare, aragaze, tăvi, etc Se aplică mult mai ușor pe aceste suprafețe datorită formulei sale spumă lichidă. Cu o concentrație mai mare de sodă caustică, formula curăță eficient chiar dacă produsul este aplicat în mod dispersat. Pentru protecția copiilor produsul este dotat cu capac special.
Sano FORTE Plus
Gel Concentrat, 500ml
Cel mai nou detergent degresant concentrat, în formulă GEL, destinat curățeniei din bucătarie. Acesta îndepărtează grăsimile arse și murdăria. Datorită formulei vâscoase există un timp de contact mai mare al produsului cu suprafața de curățat.
Se aplică cu buretele sau direct pe zona dorită. Este ideal pentru suprafețele medii și mici: oale, tigăi, vase termorezistente, cuptoare, aragaze dar și a altor suprafețe. Formula gel permite o acțiune mult mai precisă asupra murdăriei, fără să stropească alte zone. Produsul nu are un miros înţepător și este extrem de eficient. De acea este preferat și utilizat frecvent în rutina de curățenie a casei. Sano Forte Plus Gel Concentrat are o cantitate mai mare de agenți activi de suprafață.

Campania o puteți urmări pe cele mai cunoscute canale TV, în mediul online, în publicațiile de specialitate dar și în magazine, marcată la raft.

Produsele sunt disponibile în rețelele comerciale: Cora, Carrefour, Auchan, Profi, Metro, Penny, Hornbach, Selgros, Dedeman, în magazinele tradiționale din apropierea dvs, dar și online.

Leave a Reply