Premium Care de la Rowenta, șansa ta să arăți ca o divă

Când toate gândurile noastre se îndreaptă spre vacanțe, nopți calde și petreceri la malul mării, Rowenta lansează gama Premium Care, care oferă atingere fină de cașmir și sănătate la superlativ părului.  Gama conține placa Premium Care Brush&Straight, peria rotativă Premium Care Brush Activ, ondulatorul Premium Care Steam Curler și uscătorul de păr Premium Care Silence AC.
Știu că ne facem griji pentru o mulțime de detalii legate de vacanță, de protecția solară pentru piele și păr, de volumul și greutatea bagajelor, de prognoza vremii pentru colțisorul unde ne vom refugia câteva zile, de…toate. Așa suntem noi! Dar cu cele mai noi produse de la Rowenta nu mai trebuie să ne îngrijoreze cum va arăta părul nostru, pentru că există o soluție pentru orice: îți aranjează, usucă și protejează părul, păstrându-i hidratarea naturală, datorită învelişului cu proteină de caşmir, cheratină şi ulei de argan, astfel încât părul tău se bucură de cea mai bună îngrijire.

 

This slideshow requires JavaScript.


Placa Rowenta Premium Care Brush & Straight pentru dimineți perfecte
Premium Care Brush & Straight conferă părului volum în timp ce îl îndreaptă, datorită periei cu peri naturali integrate ce ajută la separarea perfectă a firelor de păr. Învelișul exclusiv Cashmere Keratin cu ulei de argan şi funcția ionică protejează și mențin părul mătăsos și sănătos exact așa cum ți-l dorești. În plus, plăcile mobile asigură o presiune uniformă, fermă și precisă, indiferent de grosimea şuviţei pentru o îndreptare perfectă de la rădăcină până la vârfuri.

This slideshow requires JavaScript.


Peria rotativă Rowenta Premium Care Brush Activ, pentru după-amiezi lejere

Lasă peria rotativă Rowenta Premium Care Brush Activ să-ți mângăie părul și să ofere coafurii tale atingerea fină de cașmir. Datorită perilor din păr natural, precum și a celor doi generatori de ioni, Premium Care Brush Activ păstrează hidratarea naturală, reduce efectul de electrizare, lăsându-l în același timp neted și mătăsos.
Setarea pentru aer rece este cea care oferă touch-ul final al coafurii tale și un look profesional la tine acasă.

This slideshow requires JavaScript.


Ondulatorul cu abur Premium Care Steam Curler, pentru seri strălucitoare
Ieși în evidență serile la terasă cu bucle perfect definite și vibrante, păstrându-ți părul strălucitor și plin de viață! Ondulatorul cu abur Premium Care Steam Curler, cu tehnologia Hydraboost integrată, păstrează până la 98% din hidratarea naturală a părului și asigură rezultate impecabile fără riscul de supraîncălzire. Îți poți aranja părul în funcție de dispoziție – fie că vrei bucle lejere, strânse sau romantice, e suficient să alegi temperatura dorită din cele opt setări ale ondulatorului. Ecranul LCD îți va arăta temperatura selectată, între 130°C și 200°C, astfel încât vei avea control şi precizie desăvârşite.
Învelișul exclusiv Cashmere Keratin cu ulei de argan asigură rezultate perfecte și un look natural, iar cronometrul integrat controlează timpul de ondulare, pentru un păr sănătos și protejat. Iar când te grăbești, ondulatorul Rowenta Steam Curler Premium Care este cel mai bun prieten al tău! Datorită celor 8 setări de temperatură și a funcției de încălzire rapidă, în doar câteva minute vei arăta impecabil. Și stai fără grijă, dacă ai plecat în fugă, funcția Auto Off a ondulatorului îl oprește automat la 60 de minute de la ultima utilizare. Util, nu-i așa?

This slideshow requires JavaScript.


Uscătorul Rowenta Premium Care Silence AC, pentru orice moment al zilei
Pentru situația în care ai o întâlnire urgentă sau te pregătești de un garden party, Silence Care de la Rowenta este uscătorul cu putere de 2300 W și motor AC cu TurboBoost pentru o uscare profesională, silențioasă și rapidă, de la rădăcină până la vârfuri. Tehnologia Hydraboost păstrează cu până la 25% din hidratarea naturală a părului, iar infuziile de cheratină și ulei de argan, împreună cu învelișul din proteina de caşmir, protejează optim firul de păr.
Combinația între două trepte de viteză și trei de căldură, protejează și usucă în acelaşi timp, iar funcția Cool Air Shot fixează coafura la finalul sesiunii. Generatorul de ioni reduce electricitatea statică şi tendinţa de încreţire, părul devenind mătăsos şi mai uşor de coafat, în timp ce concentratorul de 8 mm asigură dispersia perfectă a fluxului de aer pentru un plus de volum.
Așadar, mai puține griji sau poate nici o îngrijorare în privința părului, da? Depinde doar de tine! Acum ai la îndemână exact ce-ți trebuie pentru un look fabulos și un păr super-sănătos cu gama Premium Care de la Rowenta. Fii o divă!

Leave a Reply