Inspirație și confort – Mr. Pich

Deși ne despărțim cu greu de vacanță, indiferent de vârstă, printre preocupările adulților se strecoară tot mai frecvent grija pentru momentul începerii școlii. Ținutele micuților sunt importante, pentru că le pot conferi încredere și confort, marcând în mod favorabil prezența lor la școală.

Versatilitatea pieselor vestimentare din colecțiile de haine pentru copii Mr. Pich oferă copilului surse de inspirație și posibilitatea de a decide singur asupra ținutelor pentru ultimele distracții de vacanță, dar și pentru începutul răcoros al toamnei. Iată câteva dintre acestea:

Rochița Butterfly Bangbang
Potrivită pentru serile răcoroase la mare, evenimentele în familie sau chiar primele zile de școală,  această rochiță ultrașic și modernă se pretează la o mulțime de combinații. Detaliile de la nivelul umerilor îi oferă doza jucăușă de gingășie și accentul modern care caracterizează “Pich”-ul.

Rochița Alice Winther Bangbang
O rochiță perfectă pentru orice ocazie, inclusiv pentru ultimele seri de vară, fiind extrem de confortabilă și ușor de asortat, indiferent că e vorba de o plimbare, o distracție în familie sau chiar o zi de școală.

Vesta Flash Print Booso
Vrem, nu vrem, vara se apropie de final, iar micuții sunt cei care simt primii fiori reci ai serilor de sfârșit de august, început de septembrie. Vesta Flash Print de la Mr. Pich oferă băiețelului tău confortul de care are nevoie, fără a-l lipsi de accentul șic și trendy care-i caracterizează fiecare outfit.

Cămașa Linen Booso
O camasă șic, croită din materiale de calitate și cu un design perfect adaptat ultimelor tendințe este tot ce are nevoie prichindelul tău in dulapul cu haine, pentru a ieși din anonimat și a face față oricărui eveniment, indiferent că este o petrecere, o plimbare sau o zi de școală.

 

Leave a Reply