Liftingul facial cu fire de suspensie – o metodă accesibilă

Medicina avansează rapid, iar una dintre consecințe este păstrarea aspectului tânăr pentru cât mai mult timp.  Astfel, ceea ce în urmă cu zece ani părea doar o iluzie, azi a devenit o simplă procedură, de multe ori facilă și accesibilă.  Liftingul facial cu fire de suspensie Aptos este o astfel de metodă, despre care explică specialistul dermatolog dr. Daniela Cățănaș.

“În ultimii ani, preocuparea pentru tehnicile non-invazive sau mini-invazive din chirurgia estetică, a condus la descoperirea metodei de lifting facial fără operație, prin firele de suspensie Aptos. Utilizarea metodei a permis obținerea de rezultate excelente de ridicare a țesuturilor feței, fără a fi necesare intervenții chirurgicale. Firele resorbabile Aptos sunt perfect compatibile cu organismul uman, fiind instrumente originale pentru procedurile de lifting. Terapia se realizează fără durere (se administreaza un anestezic local). Procedura facială complexă poate dura până la o oră, iar pentru o zonă specifică, durata poate fi de aproximativ 20 de minute ”, a explicat dr. Daniela Cățănaș.


Liftingul facial cu fire Aptos este recomandat atunci când:
• sprâncenele coboară într-un mod inestectic deasupra ochilor;
• avem cearcăne proeminente;
• apar pliuri la nivelul gâtului și zona maxilarului este îmbătrânită;
• pomeții sunt lăsați și lipsiți de fermitate.

Liftingul facial cu fire de suspensie poate fi combinat cu succes cu proceduri de peeling, dermapen, injectare cu acid hialuronic sau toxină botulinică. Pentru mai multe detalii, dr. Daniela Cățănaș poate fi găsită la tel: 0729. 974.824 sau la cabinetul din București, str. Puțul lui Zamfir, nr. 37

Leave a Reply