Un botez în Țara Minunilor

Recent George, cunoscut și sub numele de scenă Jorge și-a botezat băiețelul. Nașii micuțului, Andreea Bănică și soțul ei Lucian Mitrea, alături de părinți și invitați au petrecut într-o poveste pusă în scenă în grădina luxosului complex Jubile Concept – Alice în Țara Minunilor.

Ciuperci colorate de 3 metri, piese de șah gigantice, flori supradimensionate, un flamingo la primire, ceainice și ceșcuțe pentru colțul foto, piese desprinse din minunata poveste Alice în Țara Minunilor. Toate elementele au fost personalizate pentru David, micuțul sărbătorit: mărturiile oferite invitaților au fost pliculețe de ceai englezesc, conform poveștii binecunoscute, dulciurile din candy-bar-ul evenimentului (Sweet Corner Candy Bar) și tortul spectaculos  de la cofetăria Dor de dulce. Acesta a avut aproximativ 2 metri și 6 etaje, fiind o adevărată operă de artă, la care s-a muncit pentru elementele de decor realizate manual din pastă de zahăr, vreme de 3 săptămâni.

This slideshow requires JavaScript.


Evenimentul, organizat de Ama Haralambie (Ghidul Miresei) a reunit 140 de persoane, iar momentele artistice au fost asigurate de Jo, Anda Adam și What’s Up. Pe scenă a urcat și fericitul tătic George, iar Andreea Bănică și Kamara au avut și ei scurte momente artistice spre deliciul invitaților. 

Leave a Reply