Sore își dorește o nuntă pe plajă

Sore, care a acceptat recent să pozeze pentru coperta revistei Ghidul Miresei, consideră că toate întâmplările trăite cu această ocazie au o semnificație ascunsă. Sedința foto desfășurată pe o plajă din Bulgaria a convins-o că malul mării este locul unde va face nunta. 

Sore a răspuns afirmativ provocării revistei Ghidul Miresei de a îmbrăca zece rochii de mireasă. Sedința foto a avut loc pe o plajă din Bulgaria, iar  coincidențele trăite au făcut-o să conchidă: „Probabil că Universul îmi spune că în curând o să merg la altar”. Nu este încă decisă asupra momentului, dar știe foarte sigur cum se va desfășura: “Pe plajă văd și eu evenimentul. Puțini oameni, ghirlande de becuri deasupra noastră, marea la doar câțiva pași, muzică bună, preparate delicioase și o masă lungă plină cu flori albe. Chiar îmi doresc să am aproape doar 30-40 de oameni, să stăm toți la aceeași masă, meniul să nu respecte rețeta clasică, iar invitații să fie în picioarele goale”, a dezvăluit artista.


La Târgul Ghidul Miresei, ce va avea loc în perioada 6-8 octombrie la Romexpo, Sore va lansa și o colecție: “Hard Coeur by Sore, brandul meu care este încă la început de drum, lansează în această toamnă o colecție nouă care totodată marchează și o evoluție din punct de vedere al design-ului și al materialelor folosite. Am ales numai materiale premium, cu broderii deosebite inserate în combinații neașteptate. Există rochii sacou care pot fi purtate deopotrivă la o nuntă sau la un party în club, există jeansi reinterpretați, sacouri with a twist, însă aproape toate piesele din colecție sunt albe, așadar cumva această copertă a venit la fix, probabil că universul îmi spune că în curând o să merg la altar”,  a subliniat Sore.

 

Leave a Reply