Emoții și surprize la Târgul Ghidul Miresei

Locul cel mai nimerit pentru a te ascunde de ploaie în acest weekend  poate fi  la Romexpo, unde se desfășoară cea de a XXII-a ediție a Târgului Ghidul Miresei. Chiar dacă nu plănuiești o nuntă sunt destule motive să-l vizitezi, printre ele ofertele speciale la ținute de ceremonie, bijuterii și accesorii care îți pot capta atenția pentru câteva ore și se pot dovedi o achiziție inspirată.
Târgul Ghidul Miresei a debutat ieri, printr-un eveniment prezentat de Diana Bișinicu. Sore, vedeta de pe coperta acestui număr al revistei Ghidul Miresei și-a lansat în premieră colecția de haine cu influențe bridal numită “Hard Coeur by Sore”. Alături de modele, pe scenă au urcat și Giulia, Dana Rogoz și Sânziana Negru. “Colecția marchează o evoluție din punct de vedere al design-ului și al materialelor folosite. Am ales numai materiale premium, cu broderii deosebite inserate în combinații neașteptate. Există rochii sacou care pot fi purtate deopotrivă la o nuntă sau la un party în club, există jeansi reinterpretați, sacouri with a twist, însă aproape toate piesele din colecție sunt albe și cu infleunțe bridal”, a mărturisit Sore.
Un alt moment apreciat a fost susținut de școala de dans a fostei Bebelușe de la Cronica Cârcotașilor care le oferă viitorilor miri cursuri de dans pentru unul dintre cele mai emoționante momente de la nuntă: dansul mirilor.

This slideshow requires JavaScript.


George (Jorge) a creat un moment nedit, întrucât a apărut înconjurat de bărbați îmbrăcați în pijamale, ținută pe care o adoptase și el. Artistul și-a prezentat astfel, în premieră, colecția de pijamale Misstero. “Colecția s-a născut dintr-o necesitate. Știm cu toții că bărbaților din secolul XXI le place să aibă grijă de ei și să îmbrace lucruri de calitate chiar și în casă. Cu materiale fine și de calitate, mătase și imprimeuri pastelate, colecția Misstero vine în întâmpinarea femeilor și bărbaților care vor să stea în casă cu clasă și stil. Concepute pentru interior și exterior, pijamalele Misstero sunt completate de halate de catifea sau mătase unice în România”, a declarat George.
Evenimentul a fost încheiat cu recitalul Mariei Constantin, care  și-a făcut apariția la după susținerea unui examen la Conservator, unde este studentă în anul I. Claritatea și amp,itudinea vocii ei nu trădau vreun fel de emoție, semn că examenul a fost trecut cu bine. Ea a mărturisit că în acest moment prioritatea sa este cariera și se concentrează pe evoluția sa și grija față de fiul ei.
Parteneri evenimentului au fost Silhouette, Himalaya, Cofetaria Claus.

Leave a Reply