Inaugurarea clinicii One Life, etalare de servicii de lux

Luni, 9 octombrie, Oana Zăvoranu și Alex Ashraf au inaugurat clinica de sănătate One Life. Lansarea proiectului de suflet al celor două persoane publice s-a bucurat de prezența a numeroase vedete și serviciile unor prestigioase firme, cu furnizori de renume.

Centrul de sănătate, situat în Cotroceni, pe strada Zării, la numărul 12, dispune de servicii de clasă, care se aliniază la standardele europene, prin aparatură performantă și personal medical pregătit la cel mai înalt nivel.

This slideshow requires JavaScript.

Emoțiile Oanei Zăvoranu s-au întrevăzut rareori, ea fiind o femeie puternică, fapt pe care l-a și subliniat în cuvântul de deschidere. Iubită și deopotrivă controversată, Oana a reunit persoane publice și prieteni, furnizori de delicatese, sau de produse de îngrijire și înfrumusețare, preferate de vedetă.

Printre deliciile oferite s-au evidențiat vinul Alira, cateringul de la Opulence și candy-barul și tortul oferite de Sweet Evy.  Alira Vinul, prezentat cu artă de somelier, în pahare stilate s-a aflat în compania aleasă a delicioaselor amuse bouche pregătite de specialiștii de la Opulence. Despre deliciile și serviciile lor am mai relatat, ei fiind parte a unui grup ce reunește și Hanul Vlăsia.

Au urmat “păcatele” dulci, ale celor de la Sweet Evy,  prezentate într-o formă ispitoare și supravegheate atent de cea care le creează, Evelyn Bratcoveanu.

This slideshow requires JavaScript.

Răsfățul a continuat și la plecare, când oaspeții Oanei au fost copleșiți de daruri de la Optima Shop – dermatocosmetice deja cunoscute și apreciate de vedete, datorită prezenței deja obișnuite a firmei la evenimentele mondene importante. Punguțele cu bunătăți au mai conținut produse de la Diamond by Adesgo, Alira și Fashion by Laina.

 

 

Leave a Reply