Timp prețios, petrecut alături de copii, la Gymboland

Timpul petrecut de părinți alături de copii este benefic pentru ambele părți. Specialiștii recomandă implicarea copiilor în diverse activități care să le stimuleze independența, în care să socializeze cu cei de vârsta lor, dar să perceapă totuși siguranța dată de apropierea părintelui. Locurile de joacă Gymboland sunt ideale pentru a realiza acest lucru.

Toate locațiile Gymboland urmează o filosofie. Această filosofie este concentrată pe încurajarea independenței copilului, pe creșterea încrederii și dezvoltarea abilităților sale sociale.

Locul de joacă este amenajat cu jucăriile și instrumentele potrivite pentru acest ,,ritual” al devenirii, pentru fiecare copil și fiecare tip de personalitate. Un copil încântat de jucăriile sale este mai puțin probabil să-și caute părinții. Echipa Gymboland este pregătită să asiste copilul pentru a-și extinde sigur și natural intervalul de joacă, independent de părinte.

This slideshow requires JavaScript.

Locațiile Gymboland dispun și de tehnologie modernă, atât de benefică și de prezența în viața adulților. Aici, părinții își pot finaliza în liniște proiectele sau pot socializa cu alți părinți, acompaniați fiind de o ceașcă de cafea sau ceai. Și tot grație tehnologiei, copiii cunosc realitatea în care trăiesc, se adapteaza la ea și pășesc hotărâți spre o lume care-i așteaptă cu brațele deschise.

La Gymboland sunt bile de burete în felurite culori, tobogane, straie de prințese, zâne-bune, polițiști și doctori. Prăjituri sănătoase și proaspete, cărucioare de cumpărături și bucătării în miniatură, care le facilitează copiilor accesul în lumea celor mari. Și tot aici este spațiul acela perfect pentru sărbătorit zile de naștere cu cei mai simpatici amici și personaje de poveste, care îndeplinesc dorințe și pictează copiii pe față.

Personalul Gymboland din toate cele opt locații este extrem de bine pregătit, pentru că fiecare activitate și interactiune cu copiii să fie fructificate în dezvoltarea lor armonioasa și să fie mereu în siguranță când zburdă pe acest tărâm de vis al copilăriei fericite.

 

Leave a Reply