Vitamin Well este acum și pe piața românească

Vitamin Well, alternativa modernă, sănătoasă și gustoasă la sucurile și băuturile carbonatate este acum și în România. Ambasadorul brandului, Zlatan Ibrahimovic, celebrul fotbalist suedez ce îmbracă tricoul celor de la Manchester United, promovează băutura, fiind prezent și în țara noastră.

 În 2008, fondatorii Vitamin Well au constatat că ceva lipsește de pe piața suedeză de soft vitamin drinks. Aceștia au găsit o alternativă și pentru piețele externe și au decis să producă propria băutură funcțională, cu un conținut redus de zahăr, de numai 4g la 100 ml. După 9 ani de la debut, succesul băuturii suedeze este evident, iar Vitamin Well continuă să dezvolte și producă băuturi complexe, cu un grad ridicat de funcționalitate și de hidratare.

Zlatan Ibrahimovic, celebrul fotbalist suedez ce îmbracă tricoul celor de la Manchester United, de 10 ori câștigător consecutiv al premiului “Guldbollen – The Golden Ball of Sweden”, Zlatan vine în România alături de Vitamin Well.
Colaborarea începută în 2014 are ca obiectiv schimbarea percepției pe care o avem despre ceea ce înseamnă un “functional drink” și modul în care oamenii îl consumă. Asocierea a venit în mod natural, Zlatan fiind adeptul unui stil de viață sănătos, ce i-a adus și supranumele de ”IronMan”.

This slideshow requires JavaScript.

Cele cinci variante, prezente și pe piața românească, sunt:

• Upgrade – cu aroma de lămâie și cactus, cu semnătura lui Zlatan pe etichetă, conține vitamina B6 și B12 care contribuie la reducerea oboselii. De asemenea, conținutul de magneziu și vitamina D contribuie la funcția normală a musculaturii.

• Reload – cu aromă de lămâie și lime conține magneziu și zinc necesare echilibrului electrolitic, biotină și vitamina B12 care contribuie la un metabolism normal și un randament energetic ridicat + vitamina D.

• Hydrate – cu aromă de căpșuni și de rubarbă te ajută să îți refaci nivelul fluidelor pierdute prin efort fizic. Conține vitaminele C, B12 și acid pantotenic ce contribuie la reducerea surmenajului și a oboselii, iar biotina, niacina și zincul contribuie împreună la menținerea sănătății normale a pielii.

• Everyday – cu aromă de mere verzi conține 7 vitamine și 3 minerale, niacină, acid pantotenic, vitamina B12 și biotină care contribuie la un metabolism normal și la un randament energetic ridicat, plus magneziu care asigură echilibrul de electroliți.

• Antioxidant – produs unic în piața de profil din România, cu aromă de piersici, extract de ceai verde, soc, rodie și strugure, conține vitaminele C și E, cu rol antioxidant, plus mineralele seleniu, mangan, cupru și zinc, care contribuie la protejarea celulelor de stresul oxidativ.

Leave a Reply