“Fii Super Tu!” – o provocare cu premii Tefal

Cine refuză un bol cu supă fierbinte într-o zi mohorâtă de toamnă? Cu siguranță nu eu, așa cum nici un fresh de citrice făcut în doar câteva minute nu m-ar deranja. Cu ce? Cu fructe și legume delicioase, cu imaginație, dar mai ales cu blenderul, mixerul sau storcătorul Tefal. Iar dacă accepți provocarea, „FII SUPER TU”, Tefal te premiază! 

Alege preparate sănătoase, care să înlocuiască treptat obiceiurile greșite, cum ar fi consumul excesiv al produselor de panificație, cu indice caloric extrem de ridicat și care nu-ți asigură energie pe termen lung. Învață să cumperi produse proaspete și aparatul care ți se pitrivește cel mai bine, din care să pregătești felurile tale preferate (supe, sucuri, piureuri) iar Tefal îți este alături în această transformare cu produse inovatoare: blendere, storcătoare de fructe și legume sau mixere verticale.
Și dacă accepți provocarea „FII SUPER TU” poți câștiga premii. 
Completează quiz-ul, arată-le prietenilor rezultatul, provoacă-i la test și poți câștiga un premiu de la Tefal.


Fresh, easy and smooth – tu poți alege!
Like it fresh? Dă start dimineților cu gama de storcătoare de la Tefal. Cu acestea poți obține tot ce este mai bun din fructe și legume. Alături de Tefal redescoperă aroma sucurilor preparate în casă, indiferent dacă le savurezi în timpul liber sau le iei cu tine la birou.
The easy mix – pasează fructe și legume doar în câteva clipe și savurează o varietate infinită de super porții de energie. Datorită mixerelor verticale, te poți bucura de plăcerea de a găti preparatele favorite cu un efort minim!
Dacă blenderele sunt ceea ce ai identificat că îți trebuie, noua gamă de blendere de la Tefal sunt ideale pentru doza ta zilnică de energie. Smoothie-uri, milkshake-uri, supe și sosuri, totul devine simplu în bucătăria ta.
Și dacă prietenii tăi au venit în vizită neanunțați, pune-i la treaba – dați play tutorial-ului Jamilei, lăsați-vă inspirați de cele mai iubite rețete și transformați-vă în cei mai tari Supereroi. Ai nevoie doar de 200 de grame de afine, 2 mere, 1 sfeclă mare și 1 lămâie, iar rezultatul final va fi exact pe gustul invitaților.

Leave a Reply