Ateliere creative în beneficiul copiilor defavorizați

,,Dăruiește copilărie!’’ este denumirea proiectului derulat de United Way România în parteneriat cu locurile de joacă Gymboland din Mega Mall, AFI Palace Cotroceni, Băneasa Shopping Center și Promenada Mall. La workshop-uri sunt invitați toți copiii cu vârste cuprinse între 3 și 12 ani, între orele 17:00-19:00, pe 17 noiembrie și 8 decembrie.

Pe 20 octombrie s-a dat startul atelierelor din cadrul proiectului ,,Dăruiește copilărie!’’, iar pe 3 noiembrie, copiii au luat parte la o nouă rundă de petrecere a timpului liber într-un mod calitativ.

Pe parcursul atelierelor derulate în locurile de joacă Gymboland, cei mici utilizează tehnica picturii, tehnica desenului și cea a colajului pentru a realiza obiecte decorative ce vor fi scoase la licitație cu scopul strângerii de fonduri pentru copiii defavorizați. Licitatia care încheie seria de evenimente caritabile va avea loc în data de 8 decembrie, între orele 17:00-19:00, în locul de joacă Gymboland din Promenada Mall.

This slideshow requires JavaScript.

Fiecare copil are dreptul la joacă, la educație și la securitate, iar prin intermediul acestui proiect, Gymboland și-a dorit să fie alături de toți copiii, indiferent de statutul financiar sau social al familiilor din care aceștia fac parte.

Micii artiști, prezenți la atelierele derulate de United Way în cele patru locații Gymboland sunt coordonați de traineri ai Asociatiei Lume Bună, care au grijă ca cei mici să se bucure de timpul lor liber, să-și dezvolte creativitatea, să învețe, dar – ceea ce este mai important – să își cultive și spiritul altruist.

Construim o lume mare și empatică, prin mijlocirea celor mici, care învață să manifeste dragoste pentru cei din jur. Joaca dezvoltă și devine prioritară, fiindcă tuturor copiilor le este oferit cadrul adecvat pentru a-și trăi copilăria și pentru a contribui la o lume plină de speranță. 

Leave a Reply