Rogé Cavaillès, trei pași spre extaz

Frumusețea pielii este preocuparea fiecăruia dintre noi, dar de multe ori se dovedește a fi o sarcină dificilă. Ritualul îmbăierii este extrem de important, de aceea Rogé Cavaillès recomandă trei produse care promit răsfăț pentru fiecare centimetru de piele.

Un duș rapid sau o baie relaxantă aduc  o stare de bine, fiind o evadare scurtă și plăcută din cotidian. Ingredientele hrănitoare ale uleiului satinat sau ale săpunului cremos Rogé Cavaillès oferă îngrijire completă dar și o senzație de bucurie. Iar la final, ca pielea să fie protejată, hidratată și parfumată pe tot parcursul zilei, alege laptele de corp Nutrissance de la Rogé Cavaillès, un produs care hrănește în profunzime.

Rogé Cavaillès este o marcă istorică de produse pentru igiena corporală și un lider recunoscut de peste 90 de ani pentru formulele atent create, care tratează și îngrijesc pielea delicată și sensibilă. Pornind cu o farmacie, Rogé Cavaillès își păstrează valorile prin crearea unor produse care îmbină excelența, experiența și calitatea. Produsele îmbină excelența dermatocosmeticelor cu parfumul și prețiozitatea unor produse de lux, pentru a crea cea mai bună formulă de îngrijire.
Toate produsele Rogé Cavaillès sunt hipoalergenice, testate clinic sub control de către dermatologi sau ginecologi și sunt îmbogățite cu substanțe active lipidice.

This slideshow requires JavaScript.


Ulei Satinat Rogé Cavaillès –  250 de ml

Special formulat pentru curățarea pielii sensibile și uscate, formula sa îmbogățită cu uleiuri naturale de argan și trandafir hrănește intensiv și protejează pielea împotriva uscării. Textura sa învăluitoare și spuma sa bogată, delicat parfumată, transformă momentul dușului într-un adevarat moment relaxant. Rezultatul: Pielea ta va fi catifelată, suplă și mătăsoasă. Ulei Satinat Roge Cavailles  are prețul de 55 de lei.

Săpun Migdale și Trandafir – 115 gr
Dedicat pentru o piele sensibilă și uscată
Roge Cavailles concentrează toată onctuozitatea unei creme într-un săpun solid. Spuma sa generoasă îmbracă pielea într-un parfum delicat și o hidratează în timp ce o curăță intens. Prețul este de 25 de lei.

Nutrissance Lapte de Corp – 250 ml
Cu o formulă realizată în proporție de 97% din ingrediente naturale, acest lapte de corp cu parfum lemnos-floral oferă o hidratare intensă de la prima aplicare și hrănește pielea în profunzime
Ideal pentru protectia pielii sensibile.
Acțiunea 1: protejează împotriva uscării
Cu 3 agenți surgras: ulei de migdale dulci, ulei de jojoba, unt de karité.
Expert în agenții surgras, Cavaillès a dezvoltat pentru hidratarea corpului agenți surgras biocompatibili și non-ocluzivi care refac filmul hidrolipidic protector al pielii, în același timp lăsând-o să respire.
Acțiune 2: hrănesc pielea în profunzime
Cu 8 vitamine și oligo-elemente: Oméga 3 & 6, Vitamina E, Provitamina B6, Magneziu, Zinc, Mangan, Sodiu.
Acest complex exclusiv de vitamine și oligo-elemente conținut în Surgras vitaminé hrănește pielea în profunzime și stimulează producția de agenți naturali hidratanți și repararea cementului intercelular. Pielea este mai bine hidratată, reținând mai bine apa. Prețul este de  75 de lei.

Produsele Rogé Cavaillès se găsesc în farmacii, dar și online pe farmacia tei, e-mag și dermastore.

Leave a Reply