Succes în recuperarea după accident vascular cerebral

Accidentul vascular cerebral este una din cele mai răspândite cauze de mortalitate în lume, fiind principala cauză de invaliditate. Dr. Felician Stăncioiu utilizează tratamente bazate pe rezultatele unor studii de cercetare efectuate în SUA și România cu substanțe și medicamente aprobate în SUA și UE, la care se adaugă unele preparate proprii din extracte vegetale cu rezultate clinice dovedite.

Accidentele vasculare cerebrale sunt de 2 tipuri: de tip ischemic, când se obstruează un vas de sânge și de tip hemoragic când se sparge/rupe un vas de sânge în țesutul cerebral. Printre simptomele apărute după un accident cerebral sunt: starea de amorțeală, slăbiciune sau paralizie a feței, brațului sau piciorului, de obicei pe o parte a corpului, tulburari de vedere la un ochi sau la ambii, precum vedere neclară, încețoșată, stare de confuzie, tulburări de vorbire sau de înțelegere a cuvintelor celorlalți, tulburări de mers, amețeală, pierderea echilibrului sau a coordonării, dureri de cap severe. Există și simptome care apar lent, progresiv, ore și zile, mai ales în cadrul accidentelor cerebrale ischemice.

“Accidentele vasculare cerebrale sunt la ora actuală în Uniunea Europeană cea mai importantă cauză de dizabilitate și reprezintă afecțiunea cu cea mai mare cheltuială de recuperare. Refacerea funcțiilor motorii este un deziderat important pentru care sunt utilizate programe de fizioterapie în combinație cu medicamente, însă eficacitatea este limitată în multe cazuri. Terapiile de regenerare folosite de mine au următoarele avantaje: sunt intravenoase, deci acțiunea lor este imediată, terapiile se pot face în orice fază a bolii, chiar și la 21 de zile după accidentul cerebral, medicamentele și soluțiile folosite sunt inovative, non-toxice pentru organism și ficat, rezultatele se văd imediat și sunt de durată, sunt verificate și atestate, există informații referitoare la aceste tratamente în reviste de specialitate. Pentru a veni și mai mult în sprijinul pacienților, colaborăm cu Spitalul AngioMedica București pentru consultații, tratamente de regenerare și internări. Pacienții cu accidente vasculare acute/subacute se pot transfera din secția de neurologie unde au fost internați la Spitalul AngioMedica. Tratamentul de regenerare are eficacitate maximă când este efectuat în faza acută sau subacută a accidentului vascular”, explică dr. Felician Stăncioiu.

Dr. Felician Stăncioiu a studiat medicina în București la Facultatea de Medicină Carol Davila și a profesat medicina atât în țară, cât și în SUA, lucrând cu prestigiosi profesori în domeniul cercetării medicale regenerative cu celule stem. Dr. Felician Stăncioiu utilizează tratamente bazate pe rezultatele unor studii de cercetare efectuate în SUA și România cu substanțe și medicamente aprobate în SUA și UE, la care se adaugă unele preparate proprii din extracte vegetale cu rezultate clinice dovedite.Tratamentele sunt personalizate în funcție de evaluarea clinică și paraclinică a fiecărui pacient și implică administrarea unor medicamente și/sau suplimente, vitamine, minerale sub formă injectabilă. Tratamentele stimulează celulele stem proprii, ameliorează și/sau elimină stresul oxidativ celular, reechilibrează metabolismul și funcționarea celulelor, reduce inflamația locală și sistemică, detoxifică ficatul și rinichii etc.

Detalii pe site sau la 0727.500.402.

Leave a Reply