Lansarea magazinului Amazing Jewelry în București Mall, eveniment în stil danez

Deschiderea unui nou magazin Amazing Jewelry, în București Mall, va fi prilej de distracție în stil danez. La evenimentul ce va avea loc luni, 18 decembrie, începând cu ora 17, la etajul 1 al mallului din Vitan, vor fi prezenți fondatorul brandului Jesper Nielsen, dar și DJ Lars, cel care a compus muzica pentru brandul de bijuterii.
Tânărul brand de bijuterii Amazing Jewelry, care a fost lansat în Danemarca în 2016 și a ajuns în România în septembrie 2017, cu primul magazin deschis în Promenada Mall din București și al doilea în Iulius Mall din Timișoara, continuă expansiunea cu un nou magazin, în București Mall.
La evenimentul de deschidere, care va avea loc luni, 18 decembrie, începând cu ora 17.00, la etajul 1 al centrului comercial din Calea Vitan, va fi prezentă artista Alina Eremia, ca imagine a brandului Amazing Jewelry în România.

Va fi prezent și Jesper Nielsen, fondatorul brandului Amazing Jewelry, din Danemarca.
Tot de la Copenhaga va sosi, special pentru acest eveniment, DJ Lars, cel care a compus muzică pentru brandul de bijuterii și care va susține un scurt concert live.

Leave a Reply