Surprize de la Samsonite, la final de an

Samsonite, marcă recunoscută și iubită de cei care călătoresc pentru calitatea produselor sale, întâmpină luna cadourilor cu surprize pentru clienții săi.

Samsonite oferă clienților săi fideli și nu numai, reduceri ale prețurilor pentru produse care pot fi folosite chiar și pentru o viață întreagă.
Pentru cei care aleg gama ProDLX sau trolere curve Technology (Cosmolite, Liteshock, Cube Lite, Cube Lite DLX, Lite Locked ) se asigură o reducere a prețului de 20% dar și oportunitatea la achiziție.
Totodată, toate magazinele Samsonite din țară acordă un discount de 70% pentru gamele High Sierra și Gregory sau unul de 40% la gama The Bridge.

This slideshow requires JavaScript.


O altă nouate este noul web-site, realizat într-o manieră grafică funcțională și complexă. Puteți alege trolere sau genți de călătorie, dar și genți de laptop sau de business. Nu sunt uitați nici iubitorii de aventură sau cei mici. Iar pentru orice comandă realizată pe site, indiferent de valoarea ei, transportul este gratuit la fel ca și returul, având la dispoziție 14 zile lucrătoare.
Pentru a obține cele mai bune oferte și discounturi, este necesară doar crearea unui cont personal.
Așadar, Samsonite România nu doar că va oferă cel mai bun preț mondial, așa cum și ambasadorii bradului de anul acesta: Anamaria Prodan Reghecampf, Dan Alexa și Florin Raducioiu, au confirmat, dar și posibilitatea de a fi în pas cu cerințele clienților și realizarea tuturor necesităților pentru a fi pe gustulul tuturor clienților.

Leave a Reply