Al treilea magazin Amazing Jewelry, în București Mall


Un nou magazin de bijuterii Amazing Jewelry a fost deschis luni, 18 decembrie 2017, la etajul 1 al centrului comercial București Mall. Evenimentul a fost plin de strălucire și s-a bucurat de prezența presei, vedetelor, colaboratorilor și a oaspeților de peste hotare.

Evenimentul prilejuit de deschiderea magazinului din București Mall a fost prezentat de artista Alina Eremia, care a anunțat intrarea sa în echipa Amazing Jewelry ca imagine oficială a brandului în România. Alături de DJ Lars, sosit din Copenhaga special pentru acest eveniment, Alina a interpretat imnul Amazing Jewelry.

Sub sloganul “Revoluția prețurilor”, brandul danez Amazing Jewelry, a adus și în România un suflu fresh pe piața bijuteriilor, oferind piese prețioase, cu un design young, adresate generației Millennials, la prețuri competitive. Pe lângă prețul corect, de neegalat pentru concurență, însăși vizita în magazinele Amazing Jewelry este o experiență unică. Designul interior cool, inspirat de interioarele cluburilor și lounge-urilor, playlistul cu deep house creat special pentru brandul Amazing de catre DJ Lars, conceptul interactiv implementat printr-un fun corner cu o ruletă care îți oferă șansa de a caștiga vouchere sau bijuterii, o cameră pentru selfie pe care îl poți livra instant pe mail și iPad-uri puse la dispozitia vizitatorilor, îți transformă experiența de shopping într-una cu adevărat specială.


Bijuteriile din argint 925 și argint rodiat, placat cu aur galben și roz de 18 karate, simple sau accesorizate cu zirconiu cubic, citrine, sidef, perle sau diamante sunt disponibile în colecții care se înnoiesc frecvent .
Deschiderea celui de-al treilea magazin a marcat și lansarea în România a colecțiilor de ceasuri bărbătești și de damă.
Incepând din luna ianuarie, în toate magazinele vor fi disponibile si colecții de bijuterii pentru copii, plus alte mii de modele de bijuterii și accesorii cerute de public.

Pentru cei care nu au timp să ajungă într-unul dintre cele trei magazine, există varianta cumpărăturilor online pe site unde înregistrarea unui cont este răsplătita cu un cod unic de reducere de 5%. In plus, prin abonarea la newsletter, afli primul ultimele noutăți și ai acces la colecțiile in ediție limitată.

Magazinul deschis în Bucuresti Mall este al 39-lea magazin al brandului Amazing Jewelry.
Amazing Jewelry a fost lansat în 2016, în Danemarca, de Jesper Nielsen. Cu o experiență de peste 14 ani în industria bijuteriilor, timp în care a creat branduri de succes, acesta a impus pe piață un concept inovator de business ce a cucerit deja 11 țări.
In 2018, Amazing Jewelry pregăteste expansiunea pe 24 de noi piețe si îmbogățirea portofoliului de bijuterii si accesorii.

Leave a Reply