Iarna trece mai ușor la ParkLake Shopping Center

În ianuarie, totul pare mai dificil –  zilele lungi și friguroase, provocările din trafic, depresia post-vacanță, lipsa luminii naturale ne fac mai puțin entuziaști, mai sedentari. Shoppingul și activitățile de interior sunt binevenite, iar mallurile oferă soluții. La ParkLake Shopping Center  ,,Winter Sales”, care se desfășoară în perioada 15 ianuarie – 15 februarie 2018 aduce oferte surprinzătoare și reduceri de până la 70%, iar a doua jumătate a lunii va fi marcată de două evenimente inedite.

Cele două evenimente, care dau tonul unui stil de viață mai activ și mai natural aduc soarele și gastronomia grecească mai aproape, dar și importante cunoștințe de nutriție și alimentație sănătoasă.

Grecia Panorama
În weekend-ul 20 – 21 ianuarie, între orele 12:00 – 20:00, vizitatorii sunt așteptați să ia parte la o călătorie sub soarele Greciei. Turism, gastronomie și cultură – toate se îmbină perfect într-o imagine clară a celei mai apreciate destinații de vacanță în rândul românilor. Astfel, ambele zile sunt destinate ofertelor irezistibile de turism spre cele mai populare destinații din Grecia, dar și degustărilor de produse tradiționale grecești. Evenimentul este asezonat atât sâmbătă, cât și duminică, cu demonstrații de măiestrie culinară marca Chef Joseph Hadad și cu premii la Roata Norocului – peste 1000 de măslini. În plus, sâmbătă, 20 ianuarie, participanții vor putea urmări un concert extraordinar susținut de unul dintre cele mai cunoscute cvartete de coarde electrice – Fortissimo. Evenimentul se desfășoară sub auspiciile Ambasadei Greciei în România, Organizației Naționale de Turism a Greciei, Camerei de Comerț Bilaterale Eleno – Română, SETE, Hellenic Chamber of Hotels, Hellenic Hotel Federation și fedHATTA.

Self Transformer – cea mai mare lecție de nutriție!
Pe data de 27 ianuarie, începând cu ora 17:00, vizitatorii centrului comercial ParkLake vor putea afla mai multe lucruri despre ce înseamnă, de fapt, o alimentație sănătoasă. Evenimentul, destinat educării publicului larg cu privire la nutriție va fi prezentat de Cristian Margarit și Narcis Cernea – doi nutriționiști de renume, dar și de binecunoscutul Florin Uceanu – multiplu campion național și balcanic la fitness și culturism. Seara se deschide cu un recital de tobe energizant susținut de trupa ,,SuperChill” și continuă cu un concurs pe tema nutriției. Participanții trebuie să treacă de cele trei probe pregătite în baza a trei teme educaționale despre alegerea și combinarea sănătoasă a alimentelor. În plus, momentul de intensitate maximă al serii va fi reprezentat de încercarea organizatorilor, împreună cu publicul din centrul comercial, de a doborî un Record Mondial: ,,Cel mai mare grup de oameni care mănâncă simultan câte un măr”. Toți participanții la acest moment vor primi câte o medalie de recordman mondial. Înscrierile la eveniment se fac pe www.selftransformer.ro .
Cele două evenimente au loc la parterul centrului comercial ParkLake, în zona main square. Participarea este gratuită, iar distracția… garantată!
Detalii despre evenimentele ParkLake găsiți pe site și pe pagina de Facebook ParkLake Shopping Center.

Proiectat după cele mai înalte standarde internaționale, înconjurat de natură și situat în apropierea Parcului Titan, ParkLake oferă cea mai bună selecție de branduri disponibile pe piață și servicii de înaltă calitate într-un mediu eco-friendly și o atmosferă încântătoare.

Leave a Reply