Mascara Med, pentru gene naturale, frumoase și sănătoase


Pentru zilele de vacanță, în care dorești să fii frumoasă, dar să te poți bucura în voie de natură, un machiaj simplu și rezistent este obligatoriu. Mascara Med este ceea ce nu trebuie să-ți lipsească din trusa de make-up. 

Anticiparea vacanței este la fel de plăcută cu petrecerea ei. Zilele în care îți faci planuri cu obiectivele pe care dorești să le atingi, febrilitatea pregătirilor, listele cu obiecte absolut necesare. Atunci când ajungi la trusa de machiaj,  pe lângă crema cu factor UV, care este esențială, blush, gloss, trebuie neapărat să adaugi mascara, nelipsită din orice ritual de make up, indiferent de sezon. Iar dacă îți dorești o inovație în materie de îngrijire a genelor, noua gamă MASCARA MED, este ceea ce îți vei dori. Genele tale naturale vor fi mai lungi, mai definite, cu volum, de un negru intens, în timp ce substanțele hrănitoare din formulă vor susține procesul natural de creștere al acestora, aplicare cu aplicare. Astfel, cu un singur produs te bucuri de îngrijire și make-up zi de zi.

Care este secretul? La baza Mascara Med stau ingrediente active precum keratina, care întărește genele naturale și le hrăneste în profunzime, conferindu-le flexibilitate, și pantenolul, pentru îngrijire intensivă. Fiecare aplicare reprezintă o sursă nutritivă pentru gene. Ingredientele pătrund în cuticula genelor, hrănindu-le cu nutrienți ce vor stimula procesul natural de creștere.


În funcție de rezultatul pe care dorești să îl obții, Mascara Med este disponibil în două variante: Classic și XL- Volume.
Mascara Med Classic este potrivit pentru un make up natural de zi, dacă nu îți dorești un efect dramatic al genelor, sau dacă deja te bucuri de gene lungi și nu ai nevoie de prea mult volum. În cazul în care vrei să obții gene cu volum rapid, din doar câteva aplicări, atunci Mascara Med XL-Volume, care oferă de 7 ori mai mult volum, este alegerea inspirată. Indiferent de varianta aleasă, genele tale vor fi mai lungi, mai dese, îmbrăcate într-un negru intens, în timp ce nuanța naturală va deveni mai intensă cu fiecare utilizare.

Iar în timp ce tu îți vei admira în fiecare zi în oglindă privirea seducătoare, Masacara Med poate fi aliatul tău de încredere, conferind frumusețe și îngrijire de lungă durată cât ai clipi din gene. Din genele naturale, fără extensii. Și un ultim amănunt,  produsele MASCARA MED sunt disponibile exclusiv în farmacii.

 

Leave a Reply