Pogonici, maestrul de ceremonii de la Gymboland. Acum, și la Sun Plaza

Gymboland, locul unde toții copiii sunt fericiți, este destinația de vacanță preferată a celor mici. Pentru tine, poate fi locul unde îl poți lăsa pe cel mic, într-um mediu benefic și sigur, pentru a putea să te bucuri de câteva ore de shopping, o sedință de “împărtășit informații” cu o prietenă, sau chiar de vizionarea unui film.  Alături de cele deja cunoscute, noua locație Gymboland din Sun Plaza îi așteaptă pe cei mici cu surprize specifice noului sezon. 

Între vacanțele la mare și cele petrecute răsfățați de bunici, întotdeauna se va găsi un spațiu de joacă Gymboland aproape de casa ta. Și unde se poate simți mai bine decât acolo unde în fiecare săptămână sunt ateliere și workshop-uri creative menite să le dezvolte imaginația și aptitudinile prin joacă, în locul care leagă prietenii și în care cel mai mic va învăța în fiecare zi ceva nou.
Și cum este vară, atunci fiți siguri că cei mici vor descoperi lumea subacvatică cu a sa diversitate de pești, căluți de mare, meduze, crocodili, broaște țestoase, dar și atracția exercitată de floarea soarelui sau distracția jocului cu zmee.

Cei mici merită o vacanță de poveste cu întâmplări de neuitat și cu un adevărat jurnal de călătorie la Gymboland: noi prieteni, distracție garantată, numai zâmbete și în fiecare zi noi ateliere și petreceri.

Verifică programul de activități din locația Gymboland care este cea mai apropiată de casă și adu-l oricând pe cel mic la joacă, iar pentru câteva ore te poți relaxa la cumpărături sau la cinema în timp ce el va descoperi atelierele de creatie, se va bucura de concursuri cu premii și își va testa talentele și îndemânarea în surprize pregătite pentru tine.

Pogonici este maestrul de ceremonii desemnat pentru cele 3 luni de vară. Inepuizabil, zâmbăreț și ingenios, acesta coordonează fiecare atelier în parte și garantează distracția și voia bună.

În București poate fi găsit acum și la Sun Plaza, alături de Băneasa Shopping Mall, Mega Mall, Afi Palace Cotroceni, Veranda Shopping Mall, Promenada Mall, dar și în Gymboland Vivo! și City Park în Constanța, iar în Ploiești Gymboland Shopping City și AFI Ploiești

Leave a Reply