Keune Haircosmetics a lansat gama Care Silver Savior, dedicată părului blond


Keune Haircosmetics, brand internațional de produse profesionale de îngrijire și colorare a părului, a lansat gama Care Silver Savior. Această gamă este creată special pentru cei care își doresc să obțină nuanțele metalice ale părului blond, atât de admirate și râvnite de fashioniste.

Gama, menită să mențină reflexele gri ale părului blond, include un șampon blând, ce conferă strălucire și un balsam ce stabilizează efectul șamponului și hidratează. Silver Savior conține pigmenți violet care anulează reziduurile aurii din fondul de colorare. În plus, fomula conține agenți de stabilizare care păstrează nuanțele de blond rece, gri, alb și argintiu. 
Formula Silver Savior este pe cât de blândă în îngrijirea părului, pe atât de puternică în ceea ce privește proprietățile de neutralizare. Provitamina B5 din compoziția samponului hrănește podoabă capilară și o lasă mătăsoasă, iar balsamul este îmbogățit cu ingredienți activi ce lasă părul sănătos și ușor de coafat.
Silver Savior este creat pentru cei care au păr natural sau vopsit în nuanțe de blond. Această gamă va înlocui produsele din gama Design: Silver Reflex șampon și balsam, care vor fi delistate în perioada următoare.


Conceptul fiecărui produs al companiei se aliniază la moștenirea științifică a brandului Keune, lansat în 1922. Formulele sunt dezvoltate în concordanță cu principiile și practicile științifice prestabilite de creatorul Keune și se prezintă în ambaleje premium, ce au ca sursă de inspirație sticlele din farmacie, pe care Jan Keune le folosea în momentul lansării acestei companii.

Fiind o instituție cu mare respect pentru mediul înconjurător și viețuitoare, produsele Keune nu sunt testate pe animale.
Preț recomandat Keune Care Silver Savior Shampoo: 75 lei
Preț recomandat Keune Care Silver Savior Balsam: 82 lei


 
Keune Haircosmetics a fost fondată în 1922, de către un tânăr chimist olandez, Jan Keune. În farmacia sa din Amsterdam a fost creat primul produs. După 95 de ani de la lansare, Keune este un brand profesional de haircare, disponibil în peste 70 de țări, din toate colțurile lumii. Compania are în continuare un patronat ce descende din familia fondatorului, fiind considerat în continuare un business de familie.
Produsele brandului sunt create cu grijă, dragoste și pasiune, în Soest, Olanda. Toate gamele brandului sunt concepute pentru utilizarea în salon.

Leave a Reply