Un nou sediu pentru eliberarea pașapoartelor, la ParkLake

Începând cu 16 iulie 2018, la ParkLake Shopping Center funcționează un nou centru de evidență și eliberarea pașapoartelor, cu 17 ghișee operaționale și o suprafață de 500 mp.Programul de lucru este de luni până vineri între orele 8.30 – 16.30, iar miercuri biroul este deschis până la ora 18.30.

ParkLake, un proiect în sistem joint venture Sonae Sierra și Caelum Development, a inaugurat luni, un nou sediu pentru evidența și eliberarea pașapoartelor simple locuitorilor din București și din județul Ilfov. În cadrul noului oficiu de 500 mp, situat la etajul 1 al centrului comercial ParkLake, vor funcționa 17 ghișee – 14 ghișee pentru primirea cererilor și 3 ghișee pentru eliberarea pașapoartelor.

“Prin oferta de servicii și divertisment pe care o punem la dispoziție, suntem o destinație ideală pentru vizitele pe termen lung. Deschiderea biroului de evidență si eliberare a pașapoartelor oferă comunității locale un nou serviciu pentru rezolvarea nevoilor administrative, oferind în același timp opțiuni multiple pentru petrecerea timpului liber. Această deschidere marchează un alt pas în misiunea noastră de a oferi vizitatorilor noștri o experiență “beyond shopping”. “- Cătălin Cucian, ParkLake Shopping Manager.

Acest proiect remarcabil are la bază un concept de arhitectură inovator de ultimă generație și unește partea extrem de populată a orașului cu parcul existent, creând astfel un pasaj pentru familiile care doresc să se bucure de parc și natură. În același timp, ParkLake oferă o gamă largă de servicii clienților săi, iar această nouă deschidere completează atractivitatea centrului comercial, oferind comunității locale un loc pentru rezolvarea problemelor personale și administrative într-o singură locație.

Sonae Sierra este compania internațională dedicată dezvoltării proprietăților dinamice centrate pe comerțul retail și furnizării de servicii pentru aceste proprietăți. Compania are birouri corporative în 12 țări, furnizând astfel servicii clienților din regiuni foarte diferite, cum ar fi Portugalia, Algeria, Brazilia, Columbia, Germania, Grecia, Italia, Maroc, România, Rusia, Slovacia, Spania, Tunisia și Turcia.
Sonae Sierra deține 46 de centre comerciale cu o valoarea de piață de aproximativ 7 miliarde EUR și administrează și/sau închiriază 83 de centre comerciale cu o suprafață închiriabilă totală (GLA) de 2,5 milioane m2 și un număr de peste 9.300 de chiriași. În prezent, Sonae Sierra are 14 proiecte în curs de dezvoltare, inclusiv 7 proiecte noi pentru clienți.

Leave a Reply