Tefal Ingenio, cel mai versatil și ingenios produs

Pasionată de gătit, sau nu tocmai, tot trebuie să te confrunți cu această problemă, în majoritatea cazurilor. Cu alegerea vaselor pentru pregătirea cinei, pentru ai tăi sau pentru o petrecere ad-hoc. Pe cine poți conta, însă? Pe Tefal Ingenio. Datorită faimosului mâner detașabil, vasele de gătit Ingenio se potrivesc cu ușurință pe plită, în cuptor, pe masă sau în frigider, pentru maxim  de confort. 

Despre gătitul cu ajutorul vaselor Ingenio, o experiență garantat satisfăcătoare, putem rezuma așa:
1. Alege vasul tău favorit Ingenio, combină carnea preferată cu un mix de legume de sezon și condimente, pune capacul ermetic și lasă-le la marinat, la rece, pentru câteva ore.
2. Scoate vasul din frigider și lasă-l pentru scurt timp să capete temperatura mediului ambiant. Preîncălzește cuptorul la 180°C, folosește mânerul pentru a băga vasul în cuptor, lasă-l cât este necesar să se prepare termic minunăția pe care urmează să o servești. 

3. Atunci când este gata, folosește din nou mânerul pentru a scoate vasul din cuptor și a-l așeza pe masă. Gata! Ai pregătit felul tău preferat, fără să folosești nenumărate castroane boluri și tăvi, care evident că ocupă loc și mai apoi trebuie spălate. După servire poți așeza din nou capacul pentru a depozita restul de mâncare în frigider, iar ulterior te poți servi de el pentru a reîncălzi preparatul. 

Ușor de utilizat, doar cu o mână, mânerul patentat Ingenio este detașabil și poate susține o greutate de până la 10 kg, în timp ce vasul în care ai preparat dish-ul se transformă rapid dintr-un vas de gătit într-unul pentru servire.

Mai mult, tehnologia patentată Thermo-Spot îți va spune când tigaia a atins temperatura optimă pentru a începe să gătești, în timp ce învelișul antiaderent este construit în așa fel încât niciun preparat nu se va lipi.

De peste 60 de ani, Tefal vine în întâmpinarea consumatorilor cu produse ingenioase pentru preparate echilibrate și sănătoase, cu rezultate garantate. De la vase de gătit la aparate electrice și de călcat, Tefal oferă soluții inovatoare și practice pentru a-ți face viața mai ușoară și pentru a te bucura de mai mult timp liber pentru tine și pentru cei dragi.
Pentru mai multe informații, vizitează site-ul sau pagina de FB

Leave a Reply