Gențile pictate de la Lyria au acum pantofi asortați

Lyria, îndrăgitul brand premium de genți pictate, adaugă liniei sale de produse o colecție specială de pantofi, destinați femeii active, care are nevoie de o încălțăminte care să îi fie alături pe parcursul unei zile întregi, dar în același timp să-i evidențieze stilul. Colecția – capsulă este dedicată Centenarului și intitulată sugestiv RomânIA100.

 
Colecțiile Lyria sunt inspirate atât de ideea de fine living, cât și de stilul autentic românesc, iar cea recent lansată combină principiile arhitecturale cu care designerul Armina Popeanu și-a obișnuit fanii brandului, cu culori vibrante în spirit urban. Acestora li se adaugă confortul dat de tocurile groase, dar suficient de înalte încât să pună în valoare silueta.


“Brandul Lyria a ajuns la maturitate, după 4 ani în care am livrat mii de povești pictate în România, dar și în mai toate colțurile lumii, prin urmare decizia de a extinde linia de producție cu o colecție de pantofi a venit natural. Am avut în vedere femeia care se află de dimineața până seara pe tocuri, așa că își dorește să fie șic, dar în același timp să se simtă bine. Mai departe de acestea, poveștile Lyria transmit emoție, trezesc amintiri și creează experiențe”, a declarat Armina Popeanu, designer și fondator Lyria.
Alături de linia de pantofi, Lyria lansează și o colecție-capsulă de borsete unde designerul s-a jucat cu liniile geometrice și a echilibrat proporțiile volumelor, având în minte siluetele și trendurile actuale. Rezultatul: mini-genți inspirate de vibrația orașului, dar cu influențe contemporane ce te duc cu gândul la călătorii misterioase.

“Am păstrat pentru picturile genților influențe din best-sellerului Lyria din ultimii ani, rezervând un loc special pentru modelele inspirate de zonele istorice ale țării. Am dorit să marcăm astfel în stil propriu Centenarul Marii Uniri cu colecția-capsulă RomânIA100”, a mai precizat Armina Popeanu.
Prețurile pentru colecția de pantofi variază între 319 lei și 479 lei, iar borsetele au prețuri cuprinse între 389 lei și 559 lei.

Suprizele Lyria nu se opresc însă aici. În curând, noile linii vor fi completate de o colecție cu adevărat inedită, în stilul exploziv al brandului.

Leave a Reply